3 boyutlu resim sergisi büyük ilgi gördü

3 Boyutlu Resim Kursu Sergisi açılışında konuşan Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Halk Eğitim Kampanyası kapsamında açtıkları ve Türkiye'de bir ilk olan 3 Boyutlu Resim Kursu Sergisi'nin Ã?

GÜNDEM 4.06.2014 20:58:00 0
3 boyutlu resim sergisi büyük ilgi gördü

Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi’nin Çerkezköy Belediyesi iş birliğinde gerçekleştirdiği 3 Boyutlu Resim Kursu Sergisi dün saat 14.00’da Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nda düzenlenen törenle açıldı.

KAMPANYAMIZIN MEYVELERİNİ ALMAK ÇOK GÜZEL

Halk eğitim bünyesinde başlatılan kampanyalarda verdikleri tüm sözleri tuttuklarını kaydeden Kaymakam Metin Kubilay, “İlçemizin bir sanayi kenti olması nedeniyle ilçenin en önemli konusunun üretim olduğunu göz önüne alarak başlattığımız kampanyalarla oluşturulan kurslarda hem üretim hem de istihdamın ne denli önemli olduğunu ortaya koyduk. Kampanyada üretim ve istihdam konusunu ön planda tutarak Halk Eğitim ve Teknik Eğitim’in önemine dikkat çekmek istedik. Bunda da başarılı olduğumuza inanıyorum. Halk Eğitim vatandaş ile kurumlar arasında bir köprüdür. Bu yöndeki çalışmalarımızı her geçen gün yoğunlaşturuyoruz” dedi.

 

 

BU SERGİ UZUN VE ÖZENLİ BİR ÇALIŞMANIN ÜRÜNÜDÜR

Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü’nün Çerkezköy Belediyesi iş birliğiyle açtığı 3 Boyutlu Resim Sergisi kursiyerlerinin çalışmalarının, özenli ve uzun bir çalışmanın ürünü olduğunu söyleyen Kubilay, “Sergi, Türkiye’de bir ilk oldu. Bu kursa katlıan kursiyerlerimizin uzun ve özenli bir çalışma yaparak meydana getirdikleri birbirinden güzel eserlerin, sabırla üretilmiş olduklarını unutmamak gerekir. İnşallah böyle sergileri ileride daha geniş salonlarda açarız. Zor bir çalışmanın ürünü olan bu sergide emeği geçen herkesi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu. Kaymakam Kubilay’ın konuşması sonrasında serginin açılışına geçildi. Kurdeleyi Kaymakam Metin Kubilay, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı İmdat Özgör, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Zenginal ile birlikte protokol üyeleri kesti. Sergiyi gezen protokol üyeleri başarılı eserler meydana getiren kursiyerleri tebrik ettiler.

 

 

120 ESER SERGİLENDİ

Halk Eğitimi Merkezi olarak Çerkezköy Belediyesi iş birliğiyle Anfi Tiyatro’da açılan 3 Boyutlu, bir adı da Rolyef olan Resim Kursu’na 19 kursiyerin katıldığını belirten Çerkezköy Halk eğitimi Merkezi Müdürü Necmi Akman, “Kursun usta öğreticiliğini Yasemin Tokgöz yaptı. Sergide görücüye çıkan 120 eser zorlu ve titiz bir çalışmanın ürünüdür. Başarılı çalışmaları nedeniyle usta öğreticimiz Yasemin Tokgöz ve tüm kursiyerlerimizi kutluyorum. Bizlere destek sağlayan Çerkezköy Belediye Başkanımız Vahap Akay’a da çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

KATILIM YOĞUN OLDU

3 Boyutlu  Resim Sergisi açılışına, Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, Çerkezköy Beldiye Başkan Yardımcısı İmdat Özgör, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi  Zenginal, Çerkezköy İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Rüştü Eryılmaz, ÇTSO Başkanı Süleyman Kozuva, ÇTSO Meclis Başkanı Taha Ülker, Çerkezköy Gençlik ve Spor  İlçe Müdürü Metin Aysal, Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Ahmet Gayretli, Çerkezköy İlçe Sağlık Müdürü Dr. Olcay Palak, Çerkezköy İlçe Milli Eğitiğm Şube Müdürü Hüseyin Yaşar, Çerkezköy Emlakçılar Dernek Başkanı Serkan Karagöz, Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Necmi Akman, iş adamları, esnaflar, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Haber / Seyit SÜREN