MHP'de toplu istifa

Malkara Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Teşkilatı toplu olarak istifa etti. MHP Malkara İlçe Teşkilatı 2'nci Başkanı Selahattin Karacaoğlu, 2014 yerel seçimlerinde yönetim kurulunda bulunan üyelerin fikirlerine

GÜNDEM 4.06.2014 20:54:00 0
MHP

İSTİFA DİLEKÇEMİZİ İL BAŞKANLIĞINA SUNDUK

MHP Malkara İlçe Teşkilatı'nda 15 Yönetim Kurulu üyesi istifa ettiklerini duyurdu. Hükümet Konağı önü Belediye Parkında basın açıklaması yapan MHP Malkara İlçe Teşkilatı 2'nci Başkanı Selahattin Karacaoğlu, 2014 yerel seçimlerinde yönetim kurulunda bulunan üyelerin fikirlerine ilçe başkanı tarafından hiçbir şekilde saygı gösterilmediği gerekçesiyle istifa dilekçelerini MHP ilçe başkanlığına sunduklarını ifade etti.

3 KİŞİ KENDİ İSTEĞİYLE İSTİFA ETTİ

Milliyetçi Hareket Partisi Malkara İlçe Yönetim Kuruluna 36 kişinin, 22 Haziran 2013 tarihinde genel merkez tarafından yapılan atama ile görevlendirildiğini anımsatan Karacaoğlu, "Bu görev alan 36 kişi içerisinden 4 kişi belediye meclisinde görev almak için istifa ettiler. 3 arkadaşımız ise bazı nedenlerden dolayı kendi istekleri ile istifalarını sundular” dedi.

 

 

GÖREVDE KALANLARA BAŞARILAR DİLİYORUZ

Karacaoğlu, “30 Mart 2014 tarihinde yapılan mahalli idareler seçimi sonrasında kalan 29 arkadaşımız arasında da yer alan 15 arkadaşımız bugün itibari ile 2014 yerel seçimlerinde yönetim kurulunda bulunan arkadaşlarımızın fikirlerine ilçe başkanımız tarafından hiçbir şekilde saygı gösterilmediğinden dolayı aşağıda ismi geçen arkadaşlarımız ile birlikte istifa etmiş bulunuyoruz. Görevde kalan 14 arkadaşımıza da görevlerinde başarılar diliyoruz. Ancak unutulmamalıdır ki istifa eden arkadaşlarımız ile birlikte Milliyetçi Hareket Partisi'nin davasının sonuna kadar arkasında olacağımızı tüm ülküdaşlarımıza taahhüt ederiz" açıklamalarında bulundu.

Haber / Emine LALE