Şahin: 7/24 mahallemin hizmetindeyim

Çerkezköy Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Muhtarı Recep Şahin, muhtarlıkların yalnız ikamet ve nüfus cüzdan sureti veren kurumlar olmadığını ve muhtarlıkların mahallelinin tüm sorunlarının çÃ

GÜNDEM 4.06.2014 20:53:00 0
Şahin: 7/24 mahallemin hizmetindeyim

Bir muhtarın mahallesinde yalnız resmi belge düzenlemesi olmadığını ve mahallesinin sorunlarının da çözümü için gerekli çalışma yapması gerektiğini belirten Recep Şahin, “Muhtarlık yalnız vatandaşa ikametgah ya da nüfus cüzdanı gibi belge verme yeri değildir” dedi.

MAHALLELİNİN SORUNLARIYLA İLGİLENİLMEDİ

Recep Şahin, “Bunun yanında mahallenin sorunlarını da bilmesi gerekmektedir. Bu da devamlı olarak mahalle sakinleriyle iyi ilişkiler içinde bulunarak mahallenin sorunlarını tesbit ederek yetkililere bir rapor halinde sunmaktır. Bugüne kadar mahallemizde görev yapan muhtarlarımız mahalle sorunlarıyla gördüğüm kadarıyla pek ilgilenmediler. Ben boş zamanlarımda mahallemizi dolaşarak sorunları tesbit ederek bir rapor halinde yetkili makamlara bildiriyorum. Mahallenin sorunlarını en iyi bilmesi gereken ve çözümüne ön ayak olması gereken mahallenin muhtarı şeklinde hareket ediyorum. Bu görev aynı zamanda yetkiliklerin sorunlarının çözümünde de onlara da yardımcı olmaktır” diye konuştu.

SORUNLARINIZI MUHTARLIKLA PAYLAŞIN

Mahallelinin sorunlarını muhtarlıkla paylaşması gerektiğini belirten Muhtar Recep Şahin, “Sorunları yetkili makamlara bir dilekçe ile iletelim ve çözümünü sağlayalım. Seçimlerde de mahallemizin sorunlarının giderilmesi için gereken çalışmayı yapacağım. Saat ve zaman fark etmeksizin her zaman mahallelinin hizmetinde oldum. Ben Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi sakinlerine hizmet için göreve geldim. Bu nedenle telefonum gece gündüz açık. Mahalle sakinlerimiz her zaman beni rahatlıkla arayabilir ve sorunlarını iletebilirler. 7 / 24 mahalle sakinlerimize hizmet vermek, onların sevinçli ve acılı günlerinde yanlarında olmayı da kendime görev bildim. Dolayısıyla ben her zaman mahalle sakinlerimizin hizmetindeyim” ifadelerini kullandı.

Haber / Ahmet KILAVUZ