Sarı, Çerkezköy'deki spor tesislerinin sorumlusu oldu

Veliköy Belediyesi'nde uzun yıllar görev yapan ve ayni zamanda Veliköyspor'unda yaklaşık 15 yıldır Antrenörlüğünü yapan deneyimli ve tecrübeli bir spor adamı olarakta bölgede isim yapan Ahmet S

GÜNDEM 4.06.2014 20:51:00 0
Sarı, Çerkezköy

Geçtiğimiz günlerde Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay tarafından Ahmet Sarı Çerkezköy Kapalı Spor Salonu ile Çerkezköy ilçe merkezi’nde bulunan tüm spor tesislerinin başına sorumlu olarak atadı.

GÖREVİMİ EN İYİ ŞEKİLDE YAPACAĞIM

Çerkezköy’deki tüm spor tesislerinin sorumlusu olan Ahmet Sarı, verilen görevi en iyi şekilde yapacağını ve sporla ilgili çalışmalar da da Çerkezköy’ün daha iyi yerlere gelmesi için büyük gayret sarf edeceğini belirtti. Sarı, “Yıllardır sporla iç içe olan biriyim. İlçemizin spor alanında neler yapılmasını da çok iyi biliyorum. Bu göreve beni atayan başkanımız Vahap Akay’ın yüzünü kara çıkartmayacağım. Spor anlamında ilçemizde neyin nasıl yapılması gerekiyorsa en iyi şekilde yapılacaktır. Sporu’un her dalında İlçemizin daha da gelişmesi ve daha iyi yerlere gelmesi içinde elimden geldiğinin fazlasını yapma gayreti içinde olacağım. Çerkezköy’ümüz bir sanayi kenti olması nedeniyle spor’da da iyi yerlere gelmeli diye düşünüyorum. Bu nedenle çalışmalarım özverili şekilde sürecek. Beni bu göreve getiren Belediye Başkanımız Vahap Akay’ı  mahçup etmeyeceğim.”dedi.

Haber/Seyit SÜREN