Trafik kurallarını boyayarak öğrenecekler

Çerkezköy'de eğitim öğretim gören öğrencilere yönelik trafik eğitimlerini sürdüren Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro Amirliği ekipleri, İlçe Kaymakamı Metin

GÜNDEM 4.06.2014 20:32:00 0
Trafik kurallarını boyayarak öğrenecekler

 

TÜM OKULLARI ZİYARET EDİYORUZ

Çerkezköy’de eğitim öğretim veren Atatürk İlköğretim Okulu’nda gerçekleşen programda Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Zenginal, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro Amiri Ekrem Çiçek ve çok sayıda polis, Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’a eşlik etti. Kaymakam Metin Kubilay minik öğrencilerle bol bol sohbet ederken, ilçedeki tüm okulları ziyaret etmeye çalıştıklarını ifade etti. Kaymakam Kubilay, “Okul ziyaretlerimize Çerkezköy’ün merkezinde bulunan Atatürk İlköğretim Okulu ile devam etmek istedik” dedi.

 

 

TÜM SAMİMİYETİMLE KUTLUYORUM

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro Amirliği’nin çok anlamlı bir projeye imza attığını söyleyen Kaymakam Metin Kubilay, “İlçe Emniyet Müdürlüğüğümüz trafik konusunda çok anlamlı bir çalışma gerçekleştirdi. Trafik boyama kitabı çalışmasını gerçekten çok beğendim. Bu çocuklarımız yarının sahipleri olacaklardır. Bu kitaptan eğitim alacak çocuklarımız ileride de bunun faydasını görecektir. Örnek bir çalışma ortaya çıkaran Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerini tüm samimiyetimle kutluyorum” ifadelerini kullandı. Kaymakam Kubilay, “Bu boyama kitaplarında çocuklarımız için birçok uyarıcı bilgi var” diye konuştu.

 

 

TÜM OKULLARA DAĞITTIK

Boyama kitaplarını ilçedeki tüm okullara dağıttıklarını söyleyen Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amiri Ekrem Çiçek, “Minik öğrencilerimize yönelik dağıttığımız bu boyama kitaplarını İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak hazırlattık. Minik öğrencilerimiz küçük yaşta bu boyama kitabını boyayarak trafik bilincini aşılamış oluyor” dedi. Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Zenginal, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro Amiri Ekrem Çiçek ve toplum destekli polisler konuşmaların ardından öğrencilere boyama kitaplarını dağıttı.

Haber / Menşure KARDEŞ