Pamukkale Turizm Çorlu'dan seferlere başladı

"Adım Adım Trakya" projesi ile yola çıkan Pamukkale Turizm, Kırklareli'nden sonra Çorlu'da da hizmet vermeye başladı. Çorlu'da açılan Pamukkale Turizm yazıhanesinde ilk sefer gerçekleştirildi.

GÜNDEM 4.06.2014 20:27:00 0
Pamukkale Turizm Çorlu

TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK 5 İLÇESİNDEN BİRİ

Pamukkale Turizm Çorlu Şubesi, Pamukkale Turizm Genel Müdürü Mustafa Özdalgıç ve çok sayıda davetlinin katılımı ile hizmete başladı. Düzenlenen açılış töreninde konuşan Pamukkale Turizm Genel Müdürü Mustafa Özdalgıç, "10 Ocak’ta Kırklareli ile birlikte Trakya'ya ilk adımı atarken, Pamukkale kalitesini ve keyifli yolculukları adım adım tüm Trakya’ya yayacağımızı beyan etmiştim. İşte bugün Adım Adım Trakya projemizin ikinci adımı olan Çorlu seferlerimizin başlangıcını yapmak üzere burada toplanmış bulunuyoruz. Çorlu, İstanbul’dan sonra Trakya’daki en büyük ikinci yerleşim yeri, Gebze-İnegöl-Tarsus-İskenderun ile beraber Türkiye’nin en büyük 5 ilçesinden birisi, İstanbul-Kocaeli ve Bursa ile beraber Türkiye sanayisinin kalbi, İstanbulumuzun ayrılmaz bir parçası ve arka bahçesidir” dedi.

GÜNDE KARŞILIKLI 50 SEFER İLE HİZMETE BAŞLADI

Özdalgıç, “Her saat NON-Stop İstanbul, Ankara, Bursa, İzmir, Aydın, Denizli, Isparta, Antalya, Kuşadası, Didim, Muğla, Marmaris, Zonguldak seferlerimizle sevgili Çorlu’luların hizmetinde olacağız. 05.00-22.00 saatleri arasındaki karşılıklı toplam 50 sefer ile başlangıç için Çorlu’da ilk defa Pamukkale Turizm, bu kadar çok sefer sayısı ve geniş güzergah seçenekleri sunarak hizmet vermeye başlıyor. Bunun haklı onur ve gururunu taşıyoruz. Zaten Çorlu’ya da Pamukkale’ye de bu yakışırdı" ifadelerini kullandı.

 

 

YILSONUNA KADAR TÜM PROJEYİ HAYATA GEÇİRECEĞİZ

Markalarının 52 yıllık tecrübesi ve sahip olduğu müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı çerçevesinde, Nişikli ailesi ile 10 Ocak’ta başladıkları Kırklareli-Lüleburgaz seferleri sayesinde çok kısa sürede halkın büyük bir teveccühünü gördüklerini ve sevgilerini kazandıklarını dile getiren Özdalgıç, "Hemen tüm Trakya’dan 'Bizim bölgemize ne zaman başlayacaksınız?' sorularına ve 'Bu kaliteyi biz de istiyoruz' davetine muhatap olduk. Hedefimiz yılsonuna kadar Trakya projemizin tamamını hayata geçirmektir. Büyük illerdeki yaygın terminal ağı ve geniş şehir içi servis hizmetimiz, son teknolojiyle donatılmış araçlarımız ve eğitimli güler yüzlü çalışanlarımızla 'Çorlu’ya Biz Geldik' diyerek farkımızı hissettireceğiz. Güler yüzlü hizmet, kalite, teknoloji, mutluluk ve her şeyden önemlisi yolcuyu önemseyen hizmet anlayışı ve değer Pamukkale Turizm’de var" dedi.

Haber / Gökhan TEKER