Meclis bugün toplanıyor

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı başkanlığında gerçekleşecek olan Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısı bugün saat 14.00'da Meclis Toplantı Salonu'nda yapılacak. Belediye hisse satÄ

GÜNDEM 4.06.2014 20:25:00 0
Meclis bugün toplanıyor

Kapaklı Belediyesi Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısı bugün saat 14.00’da Meclis Toplantı Salonu’nda Belediye Başkanı İrfan Mandalı başkanlığında gerçekleştirilecek.

 KOMİSYON RAPORLARI KARARA BAĞLANACAK

Açılış ve yoklamanın ardından saygı duruşunda bulunulması ile başlayacak olan Kapaklı Belediyesi Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nda daha sonra gündem maddelerinin görüşülmesine geçilecek. Toplantının ilk gündem maddesinde, bir önceki meclis toplantısında Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edilen konular görüşülecek.

 

 

YÖNETMELİK DEĞİŞİKLİĞİ GÖRÜŞÜLECEK

Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edilen konuların görüşülüp karara bağlanmasının ardından dilekçelerin görüşülmesine geçilecek. Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nün ‘yetki verilmesi’ konulu yazısının görüşülmesinin ardından; Emlak ve İstimlak Müdürlüğü 'nün küçük sanayi dükkanlarının satışı ve Kapaklı Belediyesi Arsa, Konut ve İşyeri üretimi, Tahsisi, Kiralanması ve Satışına Dair Yönetmelikte değişiklik yapılmasına dair yönetmeliğin görüşülmesine geçilecek.

BELEDİYE HİSSE SATIŞLARI GÖRÜŞÜLECEK

Toplantıda daha sonra Emlak ve İstimlak Müdürlüğü 'nün Kapaklı Belediyesi mülkiyetinde bulunan 1587 ada 2 nolu parselin satışı görüşülecek. 3 belediye hissesinin maliklerine satışının görüşülmesi ile devam edecek olan toplantıda daha sonra Emlak ve İstimlak Müdürlüğü 'nün yetki verilmesi konulu yazısı görüşülecek. Toplantı İmar Komisyonu’na havale edilen konuların görüşülmesi ile sona erecek.

Haber / Gökhan YILMAZ