Resim ve kompozisyon yarışmasında derece girenler ödüllendirildi

Çerkezköy Organize sanayi Bölgesi(ÇOSB) tarafından her yıl düzenlenen ÇOSB resim ve kompozisyon yarışmasının bu yıl 'Ülkemizde Meslek Liselerinin Önemi' teması ile gerçekleştirildi.

GÜNDEM 3.06.2014 19:48:00 0
Resim ve kompozisyon yarışmasında derece girenler ödüllendirildi

Dün saat 16.00’da gerçekleştirilen programa ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü  Ahmet Hamdi Zenginal, Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü Suat Yüksel, ÇOSB Anadolu Teknik Lisesi Müdürü Caner Baysal,Müdür Yardımcısı Hasbi Altunbaş,Çerkezköy 75.Yıl Ortaokul Müdürü Burhan Açıkgöz, Özel Çerkezköy Gülerçin Koleji Eğitim Kurumlar Genel Müdürü  ve Okul Müdürü Süleyman Sezgin,  dereceye giren öğrenciler ve velileri katıldı.

 

 

 RESİM YARILMASINA 24,KOMPOZİSYON YARIŞMASINA 11 ESER KATILDI

Çerkezköy Organize sanayi Bölgesi Anadolu Teknik Lisesi Müdür Yardımcısı Hasbi Altuntaş bu yıl düzenlenen yarışmayla ilgili şunları söyledi. Altuntaş, “Bu yıl ÇOSB olarak  her yıl düzenlenen resim yarışmasına 24 eser katılırken, kompozisyon yarışmasına 11 eser katıldı. Yarışmaya katılan tüm eserlerin bir birinden güzel olması jüriyi oldukça zorladı. Yarışmalara katılan ve dereceye giren öğrencilerimizi kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum” dedi.

 

 

RESİM YARIŞMASI BİRİNCİSİ KORAY DOĞAN OLDU

ÇOSB resim yarışmasında birinciliği Çerkezköy 75. Yıl Ortaokulu öğrencisi Koray Doğan kazandı. İkinciliği Çerkezköy Cumhuriyet Ortaokulu öğrencisi Beyza Müslümet Öztürk elde ederken, üçüncülüğü ise Kapaklı Cumhuriyet Ortaokulu öğrencisi Ceylan Çınar  oldu. ÇOSB’nin Kompozisyon dalındaki yarışmasında birinciliği Gülerçin Koleji öğrencisi Bilge Çetin elde ederken,ikinci Çerkezköy ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi öğrencisi Cansu Kılıç,üçüncü ise Kızılpınar Çok Programlı Lisesi öğrencisi Kader Eser oldu.Dereceye giren öğrencilere tablet bilgisayar,kategorilerinde birinci olan öğrencilerin okullarına da notebook hediye edildi.

 

 

 SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİMİZ DEVAM EDECEK

Programda konuşan Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan,ÇOSB olarak sosyal sorumluluk projelerinin devam edeceğini ve bu yıl düzenlenen yarışmanın temasını da  Meslek liselerinin önemi olarak koyduklarını belirterek, “Her yıl Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi olarak düzenlemiş olduğumuz resim ve kompozisyon yarışmalarını biz sosyal sorumluluk projelerimiz den biridir. Bu sosyal projelerimiz devam edecektir. Bu aktivitemiz önümüzdeki günlerde daha bir çok alanlarda sürecek.Bu yıl ana tema Meslek liseleri idi.”dedi.

 

 

İŞ ARAYANLARLA SANAYİCİLERİMİZİ BİR ARAYA GETİRİYORUZ

ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan ÇOSB ‘nin sosyal projeleri arasında iş arayanlarla sanayicileri bir araya getirmek olduğunu da belirterek, Sosyal projelerimiz arasında istihdam da yeni bir yapılaşma başlattık. İş arayanlarla sanayicilerimizi bir araya getirmeye çalışıyoruz. Bu konuda hem iş arayanlara hem de işçi arayanlara öncülük yaptık. Biz bu yarışmalara kendi okulumuzu dahil etmedik.”diye konuştu. ÇOSB Bölge Müdürü özdoğan ÇOSB  Anadolu Teknik Lisesi’nin yeni binası tamamlandığında  ödül törenlerinin okul salonunda yapılacağını belirtti ve dereceye giren öğrencileri başarılarından dolayı tebrik etti. Törene katılan dereceye giren öğrencilerin okul müdürlerini ve velilerini de kutladı. Öğrencilere başarılarının devamını diledi. Yapılan konuşmalar sonunda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Yarışmada birinci gelen öğrencilerin okulları da ödüllendirildi.

Haber/Seyit SÜREN