Karaağaç OSB, Kapaklı OSB olacak

Karaağaç Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu tarafından Yalı Restaurant'ta bölgedeki sanayi kuruluşları temsilcilerine yönelik verilen yemekte konuşan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, â€?

GÜNDEM 3.06.2014 19:29:00 0
Karaağaç OSB, Kapaklı OSB olacak

Karaağaç Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu, önceki gün Yalı Restaurant’ta düzenlenen yemekte bölgede bulunan sanayi kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya geldi.

KENDİLERİNİ TANITTILAR

Karaağaç Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu tarafından düzenlenen tanışma yemeğine Tekirdağ Vali Yardımcısı Aydın Tetikoğlu, Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve Karaağaç Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Kapaklı Belediye Başkan Vekili Halil İbrahim Erkan ve sanayi kuruluşlarının temsilcileri katıldı. Sanayiciler bir yandan yemeklerini yerken bir yandan da kendilerini tanıttılar.  

 

 

DESTEK SÖZÜ VERDİ

Yemeğin açılış konuşmasını ise Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı gerçekleştirdi. Kapaklı Belediyesi’nin tarihinden bahseden İrfan Mandalı, 30 Mart Yerel Seçimleri sonucunda halkın teveccühü ile 3’üncü kez Belediye Başkanlığı’na seçildiğini söyledi. Karaağaç OSB’nin önümüzdeki süreçte isim değiştirerek Kapaklı OSB olacağını kaydeden Başkan Mandalı, “Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nin 3’te 2’si Kapaklı OSB sınırları içinde kalacak” dedi. Mandalı, belediyenin sorumluluk alanında bulunmamasına rağmen, Kapaklı Belediyesi olarak Karaağaç OSB’ye yatırım yapma konusunda destek sözü verdi.  

 

 

YENİ YENİ ÖRGÜTLENİYORUZ

Konuşmasına yemeğe katılan tüm davetlilere teşekkür ederek başlayan Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu ise “Kapaklı yeni bir ilçe. Ben de bu ilçenin kurucu kaymakamıyım. Karaağaç OSB de bu ilçenin en önemli bölgelerinden birisidir. Biz Kapaklı olarak yeni yeni örgütlenen bir ilçeyiz. Karaağaç da bu açıdan ilçemizin en önemli dinamiklerinden biridir” diye konuştu.

 

 

ÇOSB’DEN DAHA İYİ OLACAĞIZ

Karaağaç OSB ve Derin Deşarj A.Ş. Yömetim Kurulu Üyesi Mustafa Alpagut ise Karaağaç’ın OSB olma yolundaki süreci kısa sürede geride bıraktığını ve OSB olduğunu belirterek, “Bu hızlı yapılanmada Tekirdağ Valimiz Ali Yerlikaya’nın büyük katkıları oldu. Biz kurallarıyla, işleyişiyle örek bir OSB olacağız. Önümüzde bir Çerkezköy OSB örneği var. Ama bizler onlardan daha iyi bir OSB olacağız” ifadelerini kullandı. Program konuşmaların yapılması ve yemeklerin yenmesinin ardından sona erdi.

Haber / Ahmet KARDEŞ