Eğitimde başarılı olan velilere sertifika verildi

Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen "7-19 yaş aile eğitim programının ikinci grup eğitimleri düzenlenen sertifika töreni ile tamamlandı. Yaklaşık olarak iki ay süren eğitimlere 22

GÜNDEM 3.06.2014 19:19:00 0
Eğitimde başarılı olan velilere sertifika verildi

PROGRAM DÜZENLENDİ

Dün saat 11.30’da konferans salonunda gerçekleşen programa Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Tugay Komutanı Tuğgeneral Mehmet Ozan, Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi Müdürü İsmail Saray, rehber öğretmeni Özge Özkan, veliler ve öğrenciler katıldı. Gerçekleşen slayt gösterisinin ardından veliler Çiğdem Öztürk ile Özcan Ergin eğitiminin çok başarılı geçtiğini kaydederek, faydalı geçen eğitimde emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

 

 

“GÜZEL GÖNÜL BAĞI KURDUK”

Programda konuşma gerçekleştiren Hacı Fahri Zümbü Anadolu Lisesi Rehberlik Öğretmeni Özge Özkan “ Eğitimlerimiz yaklaşık olarak sekiz hafta sürdü. İki ay boyunca değerli insanlarla bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirmek istiyorum. Eğitim, biraz daha yüreklere dokunmak, çocukları biraz daha anlamak odaklıydı. Gerçekleşen eğitimlerde veliler ile birlikte güzel bir gönül bağı kurduk” dedi. Emek veren herkese teşekkür eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay “Çerkezköy’ün başarılı okullarından olan Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi bir kez daha farkını göstermiştir. Bu programa katkısı olanlara teşekkür ediyorum.  Veli-öğretmen-öğrenci iletişimini yukarıda tutmak eğitimin her zaman kalitesini artırır” diye konuştu.

 

 

“SORUNLAR AYNIDIR”

Programda konuşan Okul Müdürü İsmail Sayar “ İkinci gruba bende katılmaya çalıştım. Ancak işlerin yoğunluğundan dolayı tüm derslere giremedim. Bu eğitimde gerçekten güzel bağlar kurulmuştur. Eğitime katılan tüm velilerimize teşekkür ediyorum. İnşallah önümüzdeki yıl tüm velilerimize yönelik eğitimler yapmayı düşünüyoruz. Tüm anlatılanlarını bilmekle birlikte uygulayamıyoruz. Bu eğitimlerde Özge Özkan bize nasıl uygulamamız gerektiğini anlatmıştır. Velilerimizin çocukları ile yaşadığı sorunlar aynıdır.  Okulda 704 öğrencinin en az 600’ü aynı sıkıntıları yaşıyor. Bunları atlatırken biz uzmana ihtiyacımız var. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diyerek konuşmasını tamamladı.

 

 

SERTİFİKALARI VERİLDİ

Konuşmaların hemen arkasında öğrenciler tek tek sahneye çıkarak eğitime katılan velilerine sertifikalarını verdiler. Duygusal anların yaşandığı programda veliler ise çocuklarına sevgilerini anlatan mektuplar verdiler.  Sertifika töreni ise toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.