Minikler performanslarıyla büyüledi

Çerkezköy'de eğitim öğretim veren Özel Gülerçin Koleji Anasınıfı öğrencileri, dün gerçekleştirilen yılsonu programıyla velilere unutamayacakları bir gün yaşattılar.

GÜNDEM 2.06.2014 17:28:00 0
Minikler performanslarıyla büyüledi

KAYMAKAM KUZULU DA KATILDI

Özel Gülerçin Koleji öğretmenleri rehberliğinde hazırladıkları yılsonu etkinliği programında anne babalarının karşısına çıkan minik öğrenciler birbirinden güzel performanslara imza attı. Özel Gülerçin Koleji Konferans Salonu’nda gerçekleşen programda Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu, Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Ömer Kılınç, Özel Gülerçin Koleji İlkokulu ve Anaokulu Müdürü Tuğba Zenginal, okul idarecileri, öğretmenler, öğrenci velileri ve öğrenciler hazır bulundu.

 

 

KIYAFETLERİ DE BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Yılsonu etkinliğinde miniklerin performansları kadar kostümleri de büyük beğeni topladı. Gülen Yüzler sınıfının oynadığı halk oyunları gösterisiyle izleyenleri büyüleyen minik öğrenciler performanslarıyla ayakta alkışlandı. Gösteride Uğur Böcekleri Sınıfı öğrencilerinden oluşan müzik korosu da büyük ilgi gördü. Programda solo piyano gösterilerinde öğrenciler unutulmaz bir gösteri sundu. Animasyon ve çizgi film karakterlerinin de yer aldığı programda eğlence dolu dakikalar yaşandı.

 

 

KEP TÖRENİ DÜZENLENDİ

Program sonunda Anasınıfı öğretmenleri Özlem Dönmez, Firdevs Aşık ve Özge Öndüç miniklere mezuniyet belgelerini verdi. Minikler için özel olarak düzenlenen kep töreninde veliler çocuklarının bu mutlu anını fotoğraf çekerek ölümsüzleştirmeye çalıştı. Yıl boyunca eğitim öğretim gören miniklerin becerilerini sunmaktan mutluluk duyduklarını kaydeden okul yönetimi ise öğrencilerin başarılarının kendilerini sevindirdiğini kaydetti.

Haber / Gökhan YILMAZ