İrmet Hospital'de ilk doğum

Bölgenin en modern hastanelerinden biri olan ve dün itibari ile bölge halkına sağlık hizmeti vermeye başlayan İrmet Hospital'de ilk doğum gerçekleşti. Bahar-Behçet Turhan çiftinin ikinci bebeği Yağmur be

GÜNDEM 2.06.2014 17:10:00 0
İrmet Hospital

Çerkezköy’de Namık Kemal Bulvarı’nda hizmet vermeye başlayan İrmet Hospital’de ilk doğum gerçekleşti. Hastane yönetimi ilk doğan bebeğe küçük altın taktı.

3 KİLO 450 GRAM AĞIRLIĞINDA DOĞDU

Faaliyete geçtiği ilk gününde ilk doğum vakasının gerçekleşti İrmet Hospital’de bir kız çocuğu dünyaya geldi. Yeni hastanenin ilk doğumunu Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Emine Karabük gerçekleştirdi. Normal doğum olarak başarılı bir operasyon ile dünyaya gelen Yağmur isimli bebeğe hastane yönetimi tarafından küçük altın hediye edildi. Bahar-Behçet Turhan çiftinin ikinci bebeği Yağmur bebeğin 50 santimetre boyunda ve 3 kilo 450 gram ağırlığında olduğu bildirildi.

ÜÇ NORMAL DOĞUM GERÇEKLEŞTİ

Yağmur bebeğin ailesini tebrik eden İrmet Hospital Başhekimi Op. Doktor Ahmet Türker, Bahar-Behçet Turhan çiftinin ikinci çocukları olan Yağmur bebeğe de uzun ve sağlıklı bir ömür diledi. Türken, yeni hastanede doğum yapan ilk bebeğin hastaneye de uğur getirmesini diledi. Hastane olarak normal doğuma önem verdiklerini kaydeden Türker “ Hastanemizde üç normal doğum gerçekleşti. Bölgede normal doğum oranı yüksek olan hastaneyiz. Bugün de hastane yönetimi olarak hastanemizin ilk bebeği olan Yağmur bebeğe de küçük altın taktık” diye konuştu. Böyle bir mutluluğu yaşadıkları için kendilerini şanslı hisseden genç çift ise, hastane yönetimine ilgilerinden dolayı teşekkür etti.

Haber / Ahmet KARDEŞ