Gündoğdu: Fatura bize kesiliyor

Çerkezköy Servis Araç Sahipleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkan Yardımcısı Aşkın Gündoğdu, önceki gün yönetim kurulu ve üyelerle birlikte dernek binasında yaptığı aÃ?

GÜNDEM 2.06.2014 16:53:00 0
Gündoğdu: Fatura bize kesiliyor

Faturanın sürekli kendilerine kesilmesinden şikayetçi olduklarını söyleyen Gündoğdu’nun açıklamasında yönetim kurulu üyelerinden Selahattin Tokgöz,Nihat Yıldız,Hasan Çeker,Cemal Bozkuş,Fatih Kaleli,Hanifi Usta,Halil Gürel,Adem Verici de hazır bulundu.

UKM BAŞKANI GÜRCÜN’E SORUNLARIMIZI İLETTİK

Aşkın Gündoğdu, Tekirdağ Büyükşehir (UKM) Ulaştırma Koordinasyon Kurulu Başkanı M. Zeki Gürcün’e UKM Genel Sekreteri ve UKM İstihbarat şefi ile görüşerek sorunlarını anlattıklarını ve çözüm beklediklerini belirten Aşkın Gündoğdu, “Plakalar hakkında UKM Başkanı ve yetkilileriyle yaptığımız görüşmelerimizde hangi plakalı araçların nerede ve nasıl çalışacakları konusunu masaya yatırdık. Ayrıca korsan çalışan araçları da söyledik. UKM yetkilileri de bize gerekli bilgiyi verdiler. Bir süre önce il genelindeki belediyelerin vermiş olduğu yol belgelerinin geçerliliğinin olmadığını belirttiler. Bu konunun UKM’de komisyonunda ele alınacağını söylediler” ifadelerini kullandı.

 

 

DUYUMLARLA HAREKET ETMEYİN

Çerkezköy Servis Araç Sahipleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkan Yardımcısı Aşkın Gündoğdu, dernek üyelerine seslenerek, “Duyumlarla hareket etmeyin. Bilgiyi kaynağından öğrenin. Dedikodu ile iş yapılmaz. Bu şekildeki söylemler tüm dernek üyelerimize sıkıntı yaratıyor. Bazı şirketler yol belgesi ve plakalar hakkında dedikodu üreterek emellerine ulaşacaklarını sanıyorlar. Ama biz bu konuda gerekeni yasal yollardan yapacağız. Bu hak bizim. Herkes kendi işini yapacak. Servisçiler olarak biz başkasının işine karışıyor muyuz? Hayır karışmıyoruz. Bu nedenle herkes haddini bilecek ve kendi iş kolundaki işine bakacak” açıklamalarında bulundu.

SORUNLARIMIZIN ÇÖZÜMÜNÜ İSTİYORUZ

Mevcut sorunları yetkililere ilettikçe faturanın sürekli kendilerine kesildiğini söyleyen Aşkın Gündoğdu, “Yetkili makamlara korsan çalışan araçlarla mücadele edilmesini ve bizim sorunumuzun çözülmesini ilettikçe hep suçlu biz oluyoruz ve fatura bize kesiliyor. Korsan araçlar denetlenecek iken ve trafikten men edilecek iken uygulama onlara değil bizlere yapılıyor ve S Plakalı araçlarımızın koltukları bile sayılıyor. J Plakalı servis çeken araçlara müdehale edilmiyor. Bizlere haksızlık yapılılıyor. Yetkililer bu konuyu irdelemeli, haklı ve haksızı ayır etmelidir. Biz yasal hakkımızı arıyoruz. Bu konuda da yetkili makamlarımızdan sorunlarımızın çözümünü istiyoruz.

UKM BİR AN ÖNCE HAREKETE GEÇMELİ

Aşkın Gündoğdu, “İlimizde yeni kurulan UKM’nin bir an önce tüm kurumları tesis edilerek sorunlarımızı çözümlemesini istiyoruz. Sorunlarımızın çözümü için gerekirse valimize de gideceğiz. Biz kimseden sadaka istemiyoruz. Biz sorunlarımızın çözümünü istiyoruz. Derdimizi kime anlatacağımızı şaşırdık. Biz dertlerimizi anlattıkça zarar gören biz oluyoruz. Bu nasıl iştir anlamış değiliz” dedi. Fatih Kaleli adlı üyeye bir ay içinde 8 bin TL para cezası kesildiğini kaydeden Gündoğdu, “Üstelik tüm evrakları her şeyi ile tas tamam olduğu halde. Bu bize yapılan haksızlığın bir göstergesidir. Hak aramak suç oldu da bizim mi haberimiz yok? Bu konuda tüm yetkili makamlarımızın hassasiyet göstererek çözümünü beklediğimiz sorunlarımızı çözümlesinler. Biz başka bir şey istemiyoruz” dedi.

Haber / Seyit SÜREN