Kapaklı'ya bir yatırım daha

Her geçen gün daha da büyüyün ve gelişen Kapaklı, yatırımcıların ilgi odağı olmaya devam ediyor. Bunlardan biri de işletmeciliğini Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Ensar Sivri'nin yeğeni Erki

GÜNDEM 1.06.2014 14:42:00 0
Kapaklı

İstasyon Cafe önceki gün saat 14.00’da İsmet Paşa Mahallesi Levent Caddesi No: 6/A’da düzenlenen törenle Kapaklı halkının hizmetine açıldı.

 

 

KATILIM YOĞUN OLDU

İstasyon Cafe’nin açılış törenine Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı İmdat Özgör, Çerkezköy Belediye Meclis Üyeleri Nedim Yılancı ve Ensar Sivri, Atatürkçü Düşünce Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Dündar Orhan, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Seçkin, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi Rahmi Yılmaz ile çok sayıda davetli katıldı.

 

 

BOL KAZANÇLAR DİLİYORUM

İstasyon Cafe’nin açılış töreninde kurdele kesiminden önce açılış konuşmasını Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü yaptı. Kapaklı’nın hızla gelişen bir ilçe olduğuna vurgu yapan Emre Köprülü, işletmenin gerek Kapaklı’ya gerekse Çerkezköy’e hayırlı olmasını temenni etti. Kapaklı ve Çerkezköy halkına hizmet verecek olan İstasyon Cafe’nin açılış programında bulunmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Köprülü, “Birçok alanda kendilerini ispatlamış Sezgin ailesinin girişimleriyle açılacak olan İstasyon Cafe’nin tüm Çerkezköy ve Kapaklı halkına hayırlı olmasını diliyor, genç kardeşlerime helalinden bol kazançlar diliyorum” dedi.

 

 

KURDELEYİ BİRLİKTE KESTİLER

CHP’li Emre Köprülü’nün konuşmasının ardından İstasyon Cafe’nin açılış kurdelesinin kesilmesine geçildi. Genç girişimciler Erkin Sezgin ve Ceyhun Değirmenci’nin işletmeciliğini yaptığı İstasyon Cafe’nin açılış kurdelesini Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ve Ensar Sivri’nin babası Cemal Sivri birlikte kesti.

Haber / Ahmet KARDEŞ