İrmet Hospital hizmete açılıyor

Özel Çerkezköy Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Ahmet Türker, İrmet Hastanesi'nin 1 Haziran Pazartesi günü Namık Kemal Bulvarı'nda hizmete açılacağını belirtti. Başhekim Op. Dr. Türker, "

GÜNDEM 30.05.2014 19:19:00 0
İrmet Hospital hizmete açılıyor

İrmet Hastanesi 1 Haziran Pazartesi günü itibari ile başta Çerkezköy ve Kapaklı olmak üzere tüm bölge halkına hizmet vermeye başlayacak.

BİNLERCE KİŞİYE SAĞLIK HİZMETİ VERDİK

Özel Çerkezköy Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Ahmet Türker, “11 yıldır Atatürk Caddesi üzerindeki yaklaşık bin 500 metrekarelik binamızda hizmet veriyorduk. Biz burayı 2003 yılında aldığımız zaman pek çok kişi bizim bu işi başaracağımıza inanmamıştı. Büyük bir hırs, gayret ve özveriyle işimize odaklandık. Hiç kimseye çamur atmadan, yalnızca kendi işimizi düzgün yapmaya özen göstererek hastalarımızın güvenini kazandık. Doğru yolda yürüdük. Eski binamızda çok büyük işler yaptık. Kendi çocuklarımız da dahil olmak üzere on binlerce çocuk bu binada dünyaya gözlerini açtı. Binlerce KBB, göz, ortopedi, üroloji ve genel cerrahi ameliyatı yaptık. Yine on binlerce hasta, tıbbi tedavi ile bu hastanede şifa buldu.”dedi.

TRAKYA’YA YAKIŞAN BİR HASTANE YAPTIK

Türker, “Hızla gelişen ve büyüyen Çerkezköy'e ve Trakya'ya yakışan son derece modern bir hastane yapmanın zamanın geldiğini düşündük ve Namık Kemal Bulvarı’ndaki yerimize yeni binamızı yaptık. Ulaşım ve park yönünden en uygun bölgenin Namık Kemal Bulvarı üzeri olması da her yönden hastaneye ulaşımı kolaylaştırmaktadır. Binanın proje çizimine 2009 yılında başladık. Acıbadem proje yönetimi ile yaklaşık 1 yıl süren ortak bir çalışma yaparak projemizi tamamladık. Yaklaşık 20 bin metrekarelik bir kompleksin yüksek standart da bir inşaat kalitesi ile tamamlanması tabii biraz zaman aldı. Ama Bölgenin en modern hastanesi oldu” diye konuştu.

İRMET HOSPİTAL 220 YATAK KAPASİTELİ

Başhekim Op.Dr. Ahmet Türker, İrmet Hospital’in 132 yataklı son derece modern bir hastane olduğunu ve tüm sağlık hizmetlerinin eksiksiz olarak en iyi şekilde verileceğini belirtti. Başhekim Op. Dr. Türker, “İrmet Hospital’in Radyoloji ünitesi tamamen Siemens, ameliyathane ve yoğun bakım üniteleri General Electric (GE) firmasından temin edildi. Hijyenik klimalarda Daikin, havalandırmalarda VRV (dört borulu gazlı sistemli) LG kullanıldı. Her aşamada çok titiz bir çalışma yaptık ve her türlü fedakarlığı gösterdik. Yapılan tüm çalışmaları bizzat bizlerde devamlı denetledik” dedi. İrmet Hospital’in Trakya’nın en büyük özel hastanesi olduğunu belirten Başhekim Op. Dr. Ahmet Türker, “Hastanemizin kapasitesi önümüzdeki süreçte 220 yatağa kadar çıkabilir. Bakanlığın kadro sınırlaması nedeniyle şimdilik 54 yatakla açıyoruz. Daha sonra da hastalarımızın konforunu göz önüne alarak 132 yatakla hizmet vereceğiz. İrmet Hospital’in yapımında emeği geçen, mimarından mühendisine, işçisinden bekçisine kadar herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Haber / Seyit SÜREN