Uslu: Kermesler bir nevi hayır işidir

Okulun eğitim materyallei kapsamındaki eksiklşiklerinin giderilmesi amacıyla düzenlenen Zübeyde Hanım Anaokulu Kermesi, okul bahçsesinde 2 gün boyunca devam etti. Zübeyde Hanım Anaokulu Müdürü Sebahat Uslu, â€?

GÜNDEM 30.05.2014 19:18:00 0
Uslu: Kermesler bir nevi hayır işidir

Çerkezköy’de eğitim öğretim veren Zübeyde Hanım Anaokulu Okul Aile Birliği tarafından okula yardım amacı ile kermes etkinliği gerçekleştirildi.

ELDE EDİLEN GELİR OKUL İHTİYAÇLARINDA KULLANILACAK

Zübeyde Hanım Anaokulu Okul Aile Birliği yönetimi tarafından hazırlanan yiyecek ve giyeceklerin velilerin beğenisine sunulduğu kermese gösterilen ilgi okul yönetimini oldukça memnun etti. Okul bahçesinde gerçekleştirilen kermes iki gün boyunca okul bahçesinde açık kaldı. Hazırlanan tüm yöresel yemekler, içecekleri ve tatlılar cüzi fiyatlarla katılımcılara sunuldu. Kermesten elde edilen gelirin okul ihtiyaçlarının karşılanmasında kullanılacağı kaydedildi.

MİNİKLER DE EĞLENDİ

Kermese emeği geçenlere ve katılımcılara duyarlılıkları nedeniyle teşekkür eden Zübeyde Hanım Anaokulu Müdürü Sebahat Uslu, “Kermeslerde elde edilen paralarla hayırlı işler yapmak gerekir. Kermeslere bu gözle bakılmalıdır. Biz topladığımız paralarla okulun eğitim materyalleri kapsamındaki eksiklikleri gidereceğiz. Esnafımızdan aldığımız tülbent, ayakkabı, çeyiz eşyalarını da satışa çıkardık” dedi. Minik öğrenciler de kermes boyunca çuval ve yumurta taşıma gibi birbirinden eğlenceli oyunlarla eğlenceli zaman geçirdi.

Haber / Seyit SÜREN