Gençlik Spor Merkezi yapım çalışmaları başladı

Çerkezköy'de yapılması planlanan Gençlik Spor Merkezi ile ilgili geçtiğimiz günlerde açıklama yapan Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, "Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan gelen yetkilile

GÜNDEM 30.05.2014 19:12:00 0
Gençlik Spor Merkezi yapım çalışmaları başladı

Çerkezköy Gençlik Spor Merkezi kapsamında hafriyat çalışmalarına başlanıldığını belirten yetkililer, gençlerin burada her türlü sportif faaliyeti yapabileceğini kaydetti.

GENÇLER BİZİM İÇİN BÜYÜK BİR KAZANÇ

Mevcut Kapalı Spor Salonu’nun yanına yapılması planlanan Çerkezköy Gençlik Spor Merkez’nin yapım çalışmalarına başlanıldığını ifade eden Çerkezköy Kaymakamı MetinKubilay, “Çerkezköy Gençlik Spor Merkez’nin hafriyat çalışmalarına başlanıldı. Günün koşullarına göre modern şekilde inşa edilecek Çerkezköy Gençlik Spor Merkezi’nde gençlerimiz her türlü spor aktivitelerini rahatlıkla yapabilecekler” açıklamalarında bulundu.

1 MİLYON 900 BİN TL’YE MAL OLACAK

Çerkezköy Gençlik Spor Merkezi’nin 1 milyon 900 bin TL’ye mal olacağını belirten yetkililer, 1 Mart 2015 tarihinde Gençlik Spor Merkezi’nin bitmiş olarak teslim edileceğini ve bu merkezde gençlerin spordan sanata her türlü aktiviteleri rahatlıkla yapabileceklerini belirttiler. Çerkezköylü gençler Gençlik Spor Merkezi’nin hem kendileri hem de gelecek nesiller için büyük bir kazanç olacağını belirterek, bunun yapılmasına öncülük edenlere teşekkür ettiler.

Haber / Menşure KARDEŞ