Otogara son rutuşlar yapılıyor

Yeni Otobüs Terminali'nde yaptığı son incelemelerde her hangi bir aksaklığın yaşanmaması için ne şekilde düzenleme yapılması ve nasıl hareket edilmesi konusunda bilgiler alan Çerkezköy Belediye Ba

GÜNDEM 30.05.2014 19:06:00 0
Otogara son rutuşlar yapılıyor

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, pazartesi günü hizmete açılması planlanan Çerkezköy Belediyesi Yeni Otobüs Terminalin’de Belediye Zabıta Müdürü Yusuf Kenan Erez ve Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yaşar Kuş ile birlikte incelemelerde bulundu.

 

 

SON İNCELEMELERİ YAPTIK

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Bu gün yeni Otobüs Terminalimizde Zabıta Müdürümüz, Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı, firma yetkilileri ve otogar görevlileriyle pazartesi günü hizmete açacağımız otogarda bir araya gelerek gerekli bilgileri aldık. Son incelemeleri yaparak aksaklıklar varsa onların da Pazar gününe kadar giderilmesi konusunda talimatlarımızı verdik” dedi.

 

 

 KÖY MİNİBÜSLERİ DE OTOGARDAN KALKACAK

Başkan Vahap Akay, şehir içinde belirli yerlerde bulunan köy minibüs duraklarının da şehir içinden kaldırılarak yeni otogar girişindeki güvenlik noktasının arka tarafındaki boş alana taşınacağını ve burada da Pazar gününe kadar düzenlemelerin yapılması için gerekli talimatların verildiğini belirtti. Başkan Akay, “Köy Minibüsleri için de yeni otogarda yer belirlemesi yaptık. Otogar girişindeki güvenlik noktasının arka tarafındaki boş alanı onlar için belirledik. Pazar gününe kadar burada da köy Minibüsleri için düzenleme yapılacak. Pazartesi günü itibariyle de onlarda yolcu taşımacılığı yapacak” dedi. Başkan Vahap Akay, incelemeler sonunda yapılması gereken eksikliklerin Pazar gününe kadar bitirilmesi talimatını verdi.

Haber / Seyit SÜREN