Başkan Uyan çalışmaları inceledi

Marmara Ereğlisi Yeniçiftlik Mahallesi'nde sahil kısmında yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı İbrahim Uyan, "Her şey halkımızın huzuru içindir" dedi.

GÜNDEM 30.05.2014 17:48:00 0
Başkan Uyan çalışmaları inceledi

YAZ SEZONUNDAN ÖNCE TAMAMLANMALI

Marmara Ereğlisi Yeniçiftlik Mahallesi ile ilgili çalışmaların başlaması talimatını veren Belediye Başkanı İbrahim Uyan, özellikle Yeniçiftlik Sahil kısmında bulunan Atatürk Parkı olarak bilinen bölgenin yaz sezonu başlamadan bitirilmesini istedi. Başkan Uyan, yaz sezonunda vatandaşlara en uygun bir şekilde hizmet verilmesi ve tatillerini en güzel bir şekilde geçirmeleri için gerekli çalışmaların tamamlanarak sahil şeridinin vatandaşların kullanımına sunulacağını belirtti.

EN İYİSİNİ YAPACAĞIZ

Yeniçiftlik sahilinin, vatandaşların tatillerini geçirebilecekleri bir sahil olduğuna dikkat çeken Belediye Başkanı İbrahim Uyan, “Gerekli bakım ve düzenlemelerin yapılması ile burası daha güzel ve kullanışlı hale getirilerek, vatandaşlarımıza gereken konfor sağlanacak. Vatandaşlarımız en iyi hizmete layık ve biz de elimizden gelenin ene iyisini yapacağız" açıklamalarında bulundu.

Haber / Gökhan TEKER