Jandarma'dan kaçakçılara darbe üstüne darbe

Kapaklı İlçe Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri ilçede kaçak sigara satışını önlemeye yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

GÜNDEM 29.05.2014 17:54:00 0
Jandarma

Kapaklı İlçe Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri, bölgede kaçak sigara satışı yapmak isteyenlere göz açtırmıyor.

7 BİN 180 PAKET KAÇAK SİGARA ELE GEÇİRİLDİ

Kapaklı İlçe Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri terör örgütü pkk'nın en önemli gelir kaynaklarından biri olan sigara kaçakçılığına yönelik çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Önceki gün saat 23.30 sıralarında İstanbul-Çerkezköy Karayolu’nda yapılan rutin kontroller sırasında bir otomobili durduran İlçe Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, araçta yapılan aramada tam 7 bin 180 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirdi.

KAÇAK SİGARALAR İMHA EDİLECEK

İstanbul-Çerkezköy Karayolu’nda durdurulan otomobilde yapılan aramada bulunan kaçak sigaralara Kapaklı İlçe Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri tarafından imha edilmek üzere el konuldu. Jandarma ekiplerince gözaltına alınan araç sürücüsü ise ifadesinin alınmasının ardından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Haber / Ahmet KARDEŞ