Minik öğrencilerin yıl sonu etkinliği beğeni topladı

Dural Erkam Çocuk Yuvası önceki gün Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü Salonu'nda 18.00-20.00 saatleri arası düzenlediği yılsonu etkinliği veliler tarafından ilgiyle izlendi ve büyÃ?

GÜNDEM 29.05.2014 17:45:00 0
Minik öğrencilerin yıl sonu etkinliği beğeni topladı

ÇOCUKLARIMIZIN KENDİLERİNİ İFADE ETMELERİNİ SAĞLIYORUZ

Dural Erkam Çocuk Yuvası yıl sonu etkinliğinde açılış konuşmasını yapan okul öğretmenlerinden Ahsen Ensar,yıl sonu etkinliğindeki amacın çocukların kendilerini ifade etme yeteneklerini ortaya koymaları acısından önemli olduğunu belirterek, “Öncelikle yıl sonu etkinliğimize hoş geldiniz.Çocuklarımızın kendilerini ifade edebilmeleri için bu etkinliğimizi düzenlemiş bulunuyoruz. Bu vesile ile çocuklarımız kendilerini ifade edebilmelerini sağlamak ve yaşamlarını kolaylaştırma açısından iyi bir gün yaşayacaklardır. Bu yılsonu etkinliğini büyük çocuklarımızla birlikte özveri ile hazırladık”dedi.

 

 

 ÇOCUKLARIN OKUDUĞU İLAHİLER DİKKATLE DİNLENDİ

Ahsen Ensar’ın açış konuşması sonrasında program İstiklal Marşı’nın hep bir ağızdan gür sesle okunmasıyla başladı. Sonra minik öğrenciler öğretmenleri eşliğinde hazırladıkları oyunları ve ilahileri guruplar halinde ve tek tek okudular. Programda sergilenen Verdiğin Nimete Teşekkür Ederiz ALLAH’ım’ adlı piyes büyük bir ilgiyle izlendi ve büyük alkış aldı. Dural Erkam Çocuk Yuvası Kurucusu  Adam Sayın’da Ezan-i Şerif okudu. Ardından öğrenciler yine dini şiirler okudu. Programa çok sayıda veli ve öğrenci katıldı.

Haber/Seyit SÜREN