Kapaklı'da kaldırımlar yenileniyor

Kapaklı Belediyesi'ne bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ihtiyaç olan tüm mahallelerde gerçekleştirdiği projelerle cadde ve kaldırımları modern yaşam şartlarına kavuşturma adına

GÜNDEM 23.05.2014 11:45:00 0
Kapaklı

ÇALIŞMALAR HIZLA DEVAM EDİYOR

Kapaklı Belediyesi başta ana arterler olmak üzere ana ve ara sokaklarda asfaltlama, kaldırım modernizasyonu faaliyetlerini sürdürüyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bu kapsamda kentin araç ve yaya trafiği bakımından en işlek bölgelerinden biri olan Güven Caddesi kaldırım yenileme çalışmalarını da hızla sürdürüyor. Bozulan kaldırım taşları ve bordürleri kepçe ile söken ekipler, daha sonra zemine kum sererek tesviyeleme çalışması yapıyor. Bordür taşı örme işlemini yapan ekipler ardından da kaldırım taşı dizimini gerçekleştiriyor.

 

 

VATANDAŞ ÇALIŞMALARDAN MEMNUN

Kapaklı halkının kaldırımları rahatlıkla kullanabilmesi için kaldırımları yenileme işlemine büyük özen gösterdiklerini belirten Kapaklı Belediyesi Fen İşleri yetkilileri “Ekiplerimiz ilçemizin muhtelif mahallelerinde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Hemşerilerimiz yapılan çalışmaları yerinde görerek bizlere teşekkürlerini iletiyorlar. Yapılan hizmetlerin vatandaşlarımız tarafından takdirle karşılanması bizleri oldukça memnun ediyor” ifadelerini kullandı.

Haber / Ahmet KARDEŞ