Yaşlı adam evinde ölü bulundu

Kapaklı'da İsmet Paşa Mahallesi Meşe 1 Apartmanı 21 numaralı dairede eşi Tülay Ünsal ile birlikte yaşadığı öğrenilen 66 yaşındaki Bayram Şerafettin Ünsal, dün yatağında ölü ola

GÜNDEM 21.05.2014 20:45:00 0
Yaşlı adam evinde ölü bulundu

Kapaklı’da İsmet Paşa Mahallesi’nde ikamet eden 66 yaşındaki yaşlı adam, dün saat 12.30 sıralarında binanın kapıcısı tarafından evinde ölü bulundu.

EŞİ, İSTANBUL’A OĞLUNUN YANINA GİTMİŞTİ

İddiaya göre eşi Tülay Ünsal, oğlu Tuna Ünsal’ı ziyaret için önceki gün İstanbul’a gitti. Giderken de eşinin ihtiyaçları ile ilgilenmesi için evin yedek anahtarını binanın kapıcısı Süreyya Göçmez’e teslim etti. Dün saat 12.30 sıralarında ihtiyaçlarını sormak için 21 numaralı daireye giren Süreyya Göçmez, Bayram Şerafettin Ünsal’ı yatakta cansız halde buldu. Süreyya Göçmez durumu hemen Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerine daha sonra da merhumun eşi ve oğluna haber verdi.

 

 

GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Kısa sürede olay yerine gelen Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, evde yaptıkları incelemede kapıda herhangi bir zorlama izine rastlamadı. Konuyla ilgili kapıcı Süreyya Göçmez’in ifadesine başvuran polis ekipleri, Bayram Şerafettin Ünsal’ın sık sık alkol ve sigara kullandığı bilgisine ulaştı. Merhumun eşi Tülay Ünsal ise saat 15.00 sıralarında oğlu Tuna Ünsal ile birlikte evlerine geldi. Oldukça üzüntülü olduğu gözlenen Tülay Ünsal, “Keşke bir gün önce gelseydim. Keşke yanında olsaydım” diyerek gözyaşlarına boğuldu.

 

 

ADLİ TIP KURUMUNA GÖNDERİLDİ

66 yaşındaki Bayram Şerafettin Ünsal’ın naşı, olay yerine gelen Çerkezköy Cumhuriyet Savcısı Mehmet Değiş’in incelemesinin ardından önce Çerkezköy Devlet Hastanesi Morgu’na daha sonra da kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Haber / Ahmet KARDEŞ