ÇTSO Meclisi'ne taze kan

Taha Ülker'in meclis başkanlığında gerçekleştirilen Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısı'nda devamsızlıktan dolayı üyelikleri düşen iki meclis Ã

GÜNDEM 20.05.2014 18:21:00 0
ÇTSO Meclisi

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısı dün saat 16.30’da Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

İKİ MECLİS ÜYESİ DEĞİŞTİ

Taha Ülker’in başkanlık ettiği ÇTSO Meclis Toplantısı’nda gündem maddelerinin görüşülmesine geçilmeden önce devamsızlıktan dolayı meclis üyelikleri düşen Saim Buyruk ve Hasan Dursun’un yerine Meclis Asil Üyeliklerine seçilenler meclise tanıtıldı. Buna göre 9. Meslek Grubu’ndan olan Hasan Dursun’un yerine Mehmet Çetin, 2. Gruptan olan Saim Buyruk’un yerine de Rasim Bilgen seçildi.

NİSAN AYI GİDERİ 543 BİN 461 bin 83 TL

Çiçeği burnunda Meclis Üyelerinin kendilerini tanıtmasının ardından oda bünyesinde Proje Yöneticisi olarak göreve başlayan Mustafa Bahtiyar da meclis üyelerine kendini tanıttı. Toplantıda daha sonra gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. Toplantının ilk gündem maddesinde 2014 Yılı Nisan Ayı gelir gider cetvelleri görüşüldü. Yapılan bilgilendirmede Nisan Ayı gerçekleşen toplam gelirin 579 bin 055,63 TL, toplam gerçekleşen giderin ise 543 bin 461,83 TL olduğu belirtildi. İlgili gündem maddesi oybirliği ile kabul edildi.

 

 

TOBB GENEL KURUL PROGRAMI YAPILDI

Hesap İnceleme Komisyonu’na yeni meclis üyesi Mehmet Çetin’in oybirliği ile seçildiği toplantıda daha sonra ise TOBB’un önümüzdeki günlerde gerçekleştireceği ve ÇTSO Meclis Üyelerinin de hazır bulunacağı 70’inci Mali Genel Kurul programının görüşülmesine geçildi. Konuyla ilgili konuşan ÇTSO Başkanı Süleyman Kozuva, tüm meclis üyeleri ile birlikte TOBB’un Mali Genel Kurulu’na katılacak olmalarından dolayı mutlu ve gururlu olduklarını kaydetti.

Haber / Ahmet KARDEŞ