Yangın yürekleri ağızlara getirdi

Çerkezköy Gazi Osman Paşa Mahallesi'ndeki bir apartmanın asansör boşluğunda çıkan yangın, yürekleri ağızlara getirdi.

GÜNDEM 19.05.2014 18:50:00 0
Yangın yürekleri ağızlara getirdi

Alınan bilgiye göre yangın akşamüstü saat 16.00 sıralarında Beyazsu Sokak No:21’de bulunan altı katla bir apartmanda meydana geldi.

Yangının, apartmanın asansör boşluğundaki elektrik aksamından çıktığı öne sürüldü. Kısa sürede dumanlar apartmanı sardı. Dumandan etkilenen apartman sakinleri kendilerini can havliyle apartmandan dışarı attı. İhbar üzerine Çerkezköy Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü geldi ve yangına müdahaleye başladı. TREDAŞ ve doğalgaz ekipleri de kısa süre içinde olay yerine gelerek, tedbir amacıyla doğalgaz ve elektriği kesti.

YANGIN ÇATIYA SIÇRAYINCA İTFAİYE YETERSİZ KALDI

Yangının çatı kısmına sıçradı ve bu sebeple itfaiye ekipleri yetersiz kaldı. Çerkezköy Belediyesi ve Kapaklı Belediyesinden takviye gelen dört itfaiye aracı çatıya sıçrayan yangını söndürmekte zorlandı.

Yangın ancak bir saatte söndürülebildi. Çevredeki vatandaşlar büyük bir korkuyla söndürme çalışmalarını izledi. Yangın sonucunda maddi hasar meydana geldi

Kısa süre içinde olay mahalline gelen Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri de yangının çıkış nedenleri hakkında bilgi edindiler.

Ayrıca Çerkezköy Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’nden iki itfaiyecinin dumandan etkilendiği öğrenildi. Vatandaşların su ve ayran verdiği itfaiyeciler kontrol amaçlı ambulans ile Çerkezköy Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Haber/Ahmet KILAVUZ