Özgör uyardı: "İlk taksit ödemesinin son günü 2 Haziran"

Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı İmdat Özgör, vatandaşları Emlak ve Çevre Temizlik vergisi ödemeleriyle ilgili uyardı. Özgör; vatandaşların faize maruz kalmamaları için Emlak ve Çevre

GÜNDEM 18.05.2014 17:13:00 0
Özgör uyardı:

Çerkezköy Belediye Başkan yardımcısı İmdat Özgör yaptığı açıklamada yılda iki taksit halinde Mayıs ve Kasım aylarında ödenen Emlak ve Çevre Temizlik vergisinin ilk taksidinin son ödeme tarihinin 2 Haziran olduğunu belirtti.

İLK TAKSİT ÖDEME TARİHİ 2 HAZİRAN SON GÜN

Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı İmdat Özgör vatandaşların faize maruz kalmamaları için Emlak ve Çevre Vergilerinin ilk ödeme tarihinin 2 Haziran son gün olduğunu hatırlattı. Özgör, “Her yıl Mayıs ayı içerisinde ödenen Emlak ve Çevre Temizlik vergisinin ilk taksidinin ödemesi 2 Haziran 2014 günü mesai saati sondur. Bu nedenle Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi yatırmamış olan vatandaşlarımız faiz işlemlerine maruz kalmadan bu tarihe kadar Emlak ve Çevre Temizlik Vergilerini ödemeleri gerektiğini hatırlatmak istiyorum. Ev, arsa, dükkân ve tarla sahibi olana vatandaşlarımız arasında halen Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi ilk taksidini ödemeyenler 2 Haziran mesai saati bitimine kadar vergilerini belediyemiz veznelerine yatırabilirler. Bu tarihten sonra taksit ödeyecek olan vatandaşlar faiziyle yatıracaklarından faize maruz kalmamaları için 2 Haziran mesai saati sonuna kadar vergilerini yatırmaları gerekmektedir” dedi. 

 Haber / Seyit SÜREN