Kızılpınar'a fatura ödeme merkezi açıldı

Çerkezköy'ün yeni Mahallelerinden Kızılpınar'da Hürriyet Caddesi No.35'te önceki gün saat 13.30'da Fatura Ödeme Merkezi açıldı. Nurten Oğuz ve eşi Nevzat Oğuz'un işle

GÜNDEM 18.05.2014 17:10:00 0
Kızılpınar

HIZLA GELİŞEN KIZILPINAR MAHALLEMİZ BİR EKSİKLİĞİNİ DAHA GİDERDİ

Açılışta konuşan Çerkezköy Belediye Başkan yardımcısı İmdat Özgör,30 Mart Mahalli İdareler Seçimleri sonrası beldeliği kaldırılarak Çerkezköy’ün Mahallesi olan Kızılpınar’ın her geçen gün gelişerek büyüdüğünü ve bu Mahallede yaşayanların ihtiyaçlarının yerinde görmeleri için her gün yeni yeni işyerlerinin açılarak hizmete girmiş olmasından son derece mutluluk duyduklarını ifade etti. Başkan Yardımcısı İmdat Özgör, “İlçemizin önemli bir mahallesi olan Kızılpınar’ın her geçen gün gelişerek büyümesi ve her geçen gün açılan yeni yeni iş yerleriyle mahalle sakinlerinin ihtiyaçlarını mahallelerinde görmesi gerçekten çok güzel. Halkımızın her alanda hizmeti ayağında almış olması bizleri de mutlu ediyor. Bu gün açılışını gerçekleştirdiğimiz Fatura Vizyon adlı Fatura Ödeme Noktası Kızılpınar’ın bir eksikliğini daha gidermiş oldu. Bundan böyle fatura ödeyecek olan Kızılpınar Mahalle sakinlerimiz hizmeti kendi mahallelerinde alacak olmaları da onlar acısından da mutluluk verici olduğunu düşünüyorum. Bu nedenle Bu hizmet noktasını Kızılpınar Mahalle sakinlerine sunan Nevzat Oğuz’u ve eşi Nurten Oğuz’u kutluyor, hayırlı olmasını diliyor bol kazançlar temenni ediyorum” dedi.

AÇILIŞ KURDELASINI ÖZGÖR, YILANCI VE MİLLİ KESTİ

Kızılpınar’da hizmete açılan Fatura Vizyon dalı Fatura Ödeme Noktası’nın açılış kurdelesi Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı İmdat Özgör, Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Nedim Yılancı ve Kızılpınar mahallesi Muhtarı Ahmet Milli tarafından kesilerek hizmete açıldı. Kalp Krizi sonucu hayatını kaybeden CHP İstanbul Millet Vekili Ferit Mevlüt Aslanoğlu’nun cenazesine katılan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay da cenaze töreni sonrası Kızılpınar’a gelerek vizyon Ödeme Noktası İşletmecisi Nevzat oğuz ve Nurten Oğuz’a hayırlı olsun temennisinde bulundu. Nevzat Oğuz, “Belediye Başkanımız Vahap Akay’ın da açılış sonrası da olsa iş yerimize gelerek hayırlı olması dileğinde bulunması bizleri onurlandırdı. Yinede açılışımıza geçte olsa katılmış olmaları bizleri mutlu etti” dedi.

AÇILIŞA KIZILPINAR MAHALLE SAKİNLERİ İLGİ GÖSTERDİ

Fatura Vizyon’un açılış töreninde Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Başkan Yardımcısı İmdat Özgör, Belediye Meclis Üyesi Nedim Yılancı, Kızılpınar Mahalle Muhtarı Ahmet Milli, CHP Kızılpınar eski belde başkanları Birol Saygın, Birol Öztürk, Kızılpınar eski Muhtarlarından Sami Baygın, Çerkezköy’ün sevilen iş adamlarından Murat Narcın, Engin Camcı, Kızılpınar Mahalle esnafları ve vatandaşlar katıldı.

KIZILPINAR MAHALLE SAKİNLERİMİZE DOLU DOLU HİZMET VERECEĞİZ

Fatura Vizyon Fatura Ödeme Noktası İşletmecisi Nevzat Oğuz, Fatura ödeme Noktasında Kızılpınar mahalle sakinlerinin her türlü faturalarını ödeyebileceklerini belirtti. Oğuz, “Fatura Vizyon adlı Fatura Ödeme Noktamızda Kızılpınar mahalle sakinlerimiz Elektrik, Su, Gazdaş, TTNET, TFKB, Havale, Trafik cezaları, Kredi kardı ödeme, SGK pirimi, Motorlu Taşıtlar Vergisi, Genel Sağlık Sigortası, Telefon, ADSL, Digital yayın, Kablolu yayın, Avea ve diğer her türlü vergilerini gönül rahatlığıyla yatırabilirler. Bu konuda Kızılpınar Mahalle halkımıza en iyi şekilde hizmet etmek için yola çıktık ve bu yöndeki hizmeti mahalle sakinlerimizin ayağına getirdik. Bundan böyle ilçe merkezinde kapı kapı dolaşarak kuyruklarda durmayacaklar, hizmeti kendi bulundukları yerde alacaklar. Bu gün açılışımıza katılarak bizleri onurlandıran belediye Başkanımız Vahap Akay, Başkan Yardımcısı imdat Özgör, Belediye Meclisi Üyemiz Nedim Yılancı ve Mahalle Muhtarımız Ahmet Milli başta olmak üzere tüm konuklarımıza teşekkür ediyorum” dedi. 

Haber / Seyit SÜREN