Bahar'dan cevap: "Kendini halen ilçe başkanı sanıyor"

Çerkezköy Servis Araç Sahipleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Fikret Tanyeri, önceki gün yönetim kurulu üyeleri Halil Gürel ve Dursun Aksu ile birlikte Ak Parti Çerkezköy İlçe Baş

GÜNDEM 16.05.2014 15:56:00 0
Bahar

Çerkezköy Servis Araç Sahipleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Fikret Tanyeri, AK Parti’ye gerçekleştirdikleri ziyarette AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Reşat Bahar’ın çocukluk arkadaşı olduklarını açıkladı. Tanyeri; Reşat Bahar’ın Çerkezköy için iyi çalışmalar yapacağına inandığını belirtti. Başkan Tanyeri, “Biz birbirimizin huyunu suyunu çok iyi biliriz. AK Parti İlçe Başkanı olmasından da son derece mutlu olduk. Kendisine ve ekibine görevlerinde başarılar diliyorum. Kendisi tecrübeli bir siyasetçidir. İşini nasıl yapacağını da çok iyi bilir. Herkesi kucaklayacaktır. Herkese de eşit mesafe de hizmet edeceğine ve tüm Çerkezköy’ün menfaatleri doğrultusunda çalışacağına da hiç şüphem yok. Bizler de Çerkezköy menfaatleri doğrultusunda yapacakları çalışmalara yardımcı olacağız. Çalışmalarının da yanında olacağız. Reşat Bahar’ın AK Parti ilçe başkanı olması hem Çerkezköy için hem de partisi için bir kazançtır” diye konuştu.

PARTİ GÖZETMEKSİZİN BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Reşat Bahar; yapacakları çalışmalarda Çerkezköy’ün menfaatlerini ön planda tuttuklarını söyledi.  “Görevimiz süresi içerisinde Çerkezköy’ün menfaatleri için çalışacağız” diyen Bahar “Bu konuyu Belediye Başkanımız Vahap Akay’a da ilettim. İnşallah birlik ve beraberlik içinde parti gözetmeksizin Çerkezköy’ün menfaatleri için el birliğiyle çalışacağız” dedi.

“GÖREVE GELDİĞİNDE BIRAKMASINI DA BİLECEKSİN”

İlçe eski başkanı Alaettin Demirbağ’ın geçtiğimiz günkü açıklamasına da cevap veren Bahar “Kendini halen ilçe başkanı sanıyor. Hiçbir sıfatı olmadığı halde protokollerde yer alması ilçe yönetiminde olduğu kadar partililer arasında da sıkıntı yarattı. Göreve geldiğinde bırakmasını da bileceksin. İlçe eski başkanı Demirbağ halen kendisini ilçe başkanı sanıyor ve hiç utanmadan protokollerde ön sırada yer alıyor. Senin artık partide hiçbir sıfatın yok. Bir vasfın yokken benim olmadığım yerlere benim olmadığımı fırsat bilerek gitmen ve kendini halen ilçe başkanı olarak görerek protokolde kaymakamın yanında oturmak hiç yakışık alıyor mu? Sen önce niçin görevden istifa ettiğini kamuoyuna bir açıkla. Açıkla ki herkes seni iyi tanısın” diye konuştu.

“BİZİM MAKAMLA MEVKİYLE İŞİMİZ YOK”

Bahar “Onun bu şekildeki davranışları partililerimiz arasında sıkıntı yaratıyor. Ve onun bu davranışlarına ‘yüzsüzlüğün bu kadarı da olmaz’ diyoruz. Herkes mevkiini makamını bilecek. Herkes üstlendiği görevi kapsamında yerini alacak. Bizim makamla mevkiyle işimiz yok. Ancak bu gün önemli bir görevi ifa ediyoruz ve bu görevimizin de sorumlulukları var. Bizler görevimizin bilincindeyiz. Üstlendiğimiz bu kutsal görevi de en iyi şekilde hiçbir şaibeye bulaşmadan yürüteceğiz. Dediğim gibi herkes haddini ve görevini bilecek ve ona göre davranacak” dedi. 

Haber / Seyit SÜREN