Çiçek bedelleri şehit ailelerine ulaştı

30 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde Edirne'de Belediye Başkanı seçilerek kendisine hayırlı olsun ziyaretine gelenlerden çiçek getirmeleri yerine şehit ailelerinin hesabına çiçek bedellerinin yatırılmasınÄ

GÜNDEM 16.05.2014 15:55:00 0
Çiçek bedelleri şehit ailelerine ulaştı

Edirne Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Yönetimi, örnek davranışından dolayı Edirne Belediye Başkanı Gürkan’a teşekkür ziyareti gerçekleştirdi. Edirne Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ali Vardar, "Başkanımız Recep Gürkan, 30 Mart sonrası kendisini tebrik etmek amacıyla çiçek göndermek isteyenlerin, çiçek göndermek yerine, çiçek bedellerini derneğimizin banka hesap numaralarına yatırmalarını istemişti. Sayın Başkanımız Recep Gürkan’ın bu duyarlı davranışı sonucunda birçok isim çiçek bedellerini, derneğimizin hesabına yatırdı. Bizler için bu davranış çok anlamlı ve kıymetlidir. Kendisine tüm şehit aileleri olarak çok teşekkür ediyoruz" dedi. 

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ali Vardar ve beraberindeki dernek üyelerinin ziyaretinden büyük memnuniyet duyduğunu ifade ederek, şehitlerin, gazilerin ve engellilerin çok kıymetli olduğunu kaydetti. 

Gürkan, "Ve sizler için hem şahsım hem de Edirne Belediyesi olarak her zaman desteklerimiz olacaktır. 30 Mart sonrasında beni ve ekibimi tebrik etmek isteyen tüm kurum yetkililerimizin ve vatandaşlarımızın çiçek göndermek yerine çiçek bedellerini Şehit Aileleri Derneği’mizin hesap numarasına yatırmalarını rica etmiştik. Edirne Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Meclisi, ETSO Kadın Girişimciler Grubu, iş adamı Sayın Hasan Altuntaş ve Sayın Sadi Canpolat, GAZDAŞ Başkanlığı bu ricamıza karşılık vererek, derneğimize katkıda bulunarak, bizleri tebrik etmek istemişlerdir. Katkıda bulunan herkese teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

İHA