Yarın Tekirdağ'da elektrik kesintisi var

Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ), Tekirdağ İşletme Müdürlüğü sorumluluk alanında yapacağı çalışmalardan dolayı elektrik kesintilerine karşı vatandaşları uyardı.

GÜNDEM 16.05.2014 15:34:00 0
Yarın Tekirdağ

TREDAŞ Tekirdağ İşletme Müdürlüğü sorumluluk alanında, Emniyet mesafesini sağlamak için alpek kablo çekimi ve TEİAŞ tarafından 154 kV Tegesan TM'de yapılacak Genel Bakım çalışması nedeniyle, 18 Mayıs 2014 Pazar günü 06:00-11:00 saatleri arasında 5 saat süre ile elektrik kesintisi yapılacağı duyuruldu.

KESİNTİ YAPILACAK BÖLGELER

 Kesinti yapılacak bölgeler: Tekirdağ Merkez Trakya Birlik Yağ  Entegre Tesisleri Fabrikası-Yenice Mahallesi ve Demirkaya Yazlıklar-Yapı Üretim A.Ş.-Erişler Gıda-Gülsüm Akışık (çiftlik)-İbrahim Akfırat (çiftlik)-Trakya Birlik Arıtma Tesis ve Yeniçe Belediyesi Su Kuyuları- Yeniçiftlik Beldesi Norm Petrol-Yıldızkent sitesi-Şenol Ergin sitesi-Teni Sitesi-Lale Sitesi-Şerafettin Tufan Sitesi-Aytepe-Doğanay Sitesi-Sabuncuzade Sitesi- 8 Evler 1 ve 2 Nolu Trafo Bölgeleri olarak açıklandı.

Ayrıca yine Pazar günü 08:30-12:00 saatleri arasında 3 saat 30 dakika süre ile Muratlı’nın Fatih Mah. Çeşme Caddesi-Öğretmen evi ve civarında da elektrik kesintisi yapılacağı duyuruldu.

TREDAŞ’TAN UYARILAR

Ayrıca TREDAŞ, aboneleri elektrikle çalışan cihazların devreden çıkartılması, yapılacak çalışmaların, programlı elektrik kesintisi için belirtilen saatten önce bitmesi halinde, kesintiden etkilenen yerlere çalışma bitiminden hemen sonra ilan edilen kesinti bitiş saatinden önce enerji verilebileceği, jeneratör kullanan abonelerin kesinti esnasında güvenlik açısından şebeke ayırıcısını açmaları, elektrik kesintisi hakkında daha geniş bilgi için ALO 186 ÇAĞRI MERKEZİ’NE başvurmaları konusunda hatırlatmalarda bulundu.

Haber / Merve ERDUĞAN