İŞKUR istihdam sağlamaya devam ediyor

Tekirdağ Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, Atateks Tekstil İşletmeleri San. ve . Tic. A.Ş. firmasında istihdam edilmek üzere iş arayanlarla yap?

GÜNDEM 15.05.2014 18:35:00 0
İŞKUR istihdam sağlamaya devam ediyor

GÖRÜŞMELER MESAİ BİTİMİNE DEK SÜRDÜ

İplik aktarmada ve diğer alanlarda deneyimli ya da yetiştirilmek üzere personel arayışında olan Atateks Tekstil firmasının iş arayanlarla Tekirdağ İŞKUR İl Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda buluştuğunu belirten yetkililer, “İş ve meslek danışmanları ile firma yetkilisini katıldığı görüşmelere iş arayanlar yoğun ilgi gösterdi. Saat 14.00’da başlayan görüşmeler mesai bitimine kadar devam etti” açıklamalarında bulundu.

İŞSİZLİK ORANI ASGARİ DÜZEYE İNSİN

Mülakatlar öncesinde katılımcılara ön şartlarının anlatıldığını kaydeden İŞKUR yetkilileri, “Firma yetkilisi vardiyalı çalışma sisteminin olduğunu ve Çorlu’da bulunan firmanın Tekirdağ merkeze servislerinin bulunduğunu belirtti. Tekirdağ Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Şerafettin Küçük ise görüşme öncesi katılımcılara ve firma yetkililerine yönelik kısa bir konuşma yaparak hedeflerinin nitelikli işgücü yaratarak Tekirdağ’daki işsizlik oranının asgari düzeye inmesi olduğunu ifade etti” diye konuştu.

Haber / Ahmet KARDEŞ