Açık Ortaokul sınav kaydı için son gün Cuma

Halk Eğitimi Merkezi Müdür Vekili Necmi Akman; Açık Ortaokul yeni kayıt ve kayıt yenileme işlemlerinin Cuma günü sona ereceğini duyurdu.

GÜNDEM 14.05.2014 21:12:00 0
Açık Ortaokul sınav kaydı için son gün Cuma

BANKA DEKONTUYLA BAŞVURULMASI GEREKİYOR

Akman, yaptığı açıklamada Açık Ortaokula kayıta yaptırmak isteyenlerin Diplomanın aslı, Tasdikname, Öğrenim Durum belgesi ile bir adet fotoğraf ve Ziraat Bankası, Halk Bankası, Vakıfbank Açık Ortaokul hesabına 10 TL yatırarak Banka dekontu ile Halk Eğitimi Merkezine gelmeleri halinde kayıtları yapılacağını kaydetti.

Yapılan açıklamaya göre; kayıt yenilemek isteyen kişilerin Ziraat Bankası, Halk Bankası ve Vakıfbank Açık Ortaokul hesabına yatırdıkları 10 TL’nin banka dekontu ile Halk Eğitimi Merkezine gelmeleri halinde kayıtları yenilecek.

SINAVLAR 31 MAYIS VE 1 HAZİRAN’DA

Açık Lise sınavı 31 Mayıs 2014 ile 01 Haziran 2014 tarihlerinde yapılacak. Sınav giriş yerleri 23 Mayıs 2014 Tarihinden itibaren Açık Lisenin sitesinden veya Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü’nden öğrenilebilir.

 AVCILIK EĞİTİMİ VE ARI YETİŞTİRİCİLİĞİ KURSLARI AÇILACAK

Yapılan açıklamada ayrıca Mayıs ayının son haftasında Avcılık Kursu ve Arı Yetiştiriciliği kurslarının açılacağı belirtildi.  Kurslara başvuracak kursiyerlerin Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne müracaat etmeleri gerektiği belirtildi.

Haber / Merve ERDUĞAN