Babasının cenaze namazını kıldırdı

30 Mart mahalli İdareler Seçimlerinde Saadet Partisi Çerkezköy Belediye Başkan Adayı olan Erol Kaya babasını son yolculuğuna uğurladı. Hasan Kaya'nın 77 yaşında olduğu ve bir süredir İstanbul Ã??

GÜNDEM 14.05.2014 21:07:00 0
Babasının cenaze namazını kıldırdı

Yakalandığı hastalığa dün yenik düşen Hasan Kaya; Çerkezköy Osmanlı Camii’nde dün öğle namazını müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Yıldırım Beyazıt mahallesi Bahçeli Mezarlığında aile kabristanına defnedildi.

CENAZE NAMAZI KALABALIKTI

Cenazeye Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Belediye Başkan Yardımcısı İmdat Özgör, Saadet Partisi Tekirdağ İl Başkanı Fethi Pehlivan,30 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Aslan Ateş, Silivri Belediye eski başkanı Hüseyin Turan, Atatürk İlkokul Müdürü Hüseyin Erdoğan, Ak Parti Çerkezköy İlçe Eski Başkanı Alaettin Demirbağ, Çerkezköy Belediye Meclisi eski üyelerinden Vehbi Demirtaş, Çerkezköy Belediye Meclis üyesi Seyithan Caferoğlu, İl Genel Meclisi Eski üyesi Hasan Karaca, Kızılay Çerkezköy Şube Başkanı Ertan Aşut, SP Çerkezköy ilçe Başkanı Mehmet Kalyon ve ilçe yönetimi, esnaflar ve vatandaşlar katıldı.

Hasan Kaya’nın altı çocuk babası ve 22 torun dedesi olduğu ifade edildi.

BABASININ CENAZE NAMAZINI KILDIRDI

Erol Kaya, babasının cenaze namazını kıldırdı. Kaya; babasının çocuklarını hayata çok iyi yetiştirdiğini ve her zaman doğruları öğrettiğini söyledi. Kaya, babasının ve insanlarla iyi ilişkiler içinde olmalarını öğütlediğini ve beş vakit namaz kıldığını, insanları incitmekten çekindiğini söyledi. Kaya, babasının arkadaş ve dost canlısı dürüst bir insan olduğunu ve çocuklarını da kendisi gibi yetiştirdiğini söyledi.

Ve konuşması sonrasında da babasına cemaatten helallik istedi. Babasının cenaze namazını kıldıran Erol Kaya üzüntülü olmasına rağmen metanetlini koruduğu gözlemlendi.

Cenaze namazı sonrası hakkın rahmetine kavuşan Hasan Kaya Bahçeli mezarlığında gözyaşları arasında dualarla aile kabristanına defnedildi.

Haber / Seyit SÜREN