Mahalleli park için gün sayıyor

Kapaklı'da Atatürk Mahallesi sakinlerinin sabırsızlıkla beklediği Hacılar Çeşmesi Parkı yapım çalışmalarının tüm hızıyla sürdüğünü ifade eden Belediye Başkanı İrfan M

GÜNDEM 14.05.2014 20:30:00 0
Mahalleli park için gün sayıyor

Kapaklı Belediyesi tarafından Atatürk Mahallesi Hacılar Çeşmesi mevkiinde yapılan park çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

GROBETON İŞLERİ TAMAMLANDI

Atatürk Mahallesi’ndeki Hacılar Çeşmesi Park inşaatında hafriyat çalışmalarının tamamlandığını ifade eden Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri, parkın içinden geçen derede de perde duvar çalışmaları yapıldığını kaydetti. Hacılar Çeşmesi Parkı etrafında bulunan çevre duvarlarının temel betonlarının döküldüğünü dile getiren yetkililer, “Hacılar Çeşmesi Parkı'nda bulunan tuvaletler ve büfenin grobeton işleri tamamlandı. Parkın alt yapı ve drenaj çalışmaları ise tüm hızıyla devam ediyor” açıklamalarında bulundu.

6 BİN 278 METREKARELİK ALANA YAPILACAK

Çalışmalar hakkında bilgi veren Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı da Atatürk Mahallesi’nde yapılmasına başlanan Hacılar Çeşmesi Parkı’nın 6 bin 278 metrekarelik alana yapılacağını belirtti. Atatürk Mahallesi sınırları içerisinde yapılacak olan proje alanında 9 adet kamelya olacağına dikkat çeken Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Parkımızda ayrıca 1 adet büfe, 1 adet engelli satış birimi, 1 adet de tuvalet bulunacak” ifadelerini kullandı.

ÇOCUKLARIN GELİŞİMİNE KATKI SAĞLAYACAK

Kapaklılı çocukların Hacılar Çeşmesi Parkı’nda kendilerini ifade edebilme imkanına sahip olacağını sözlerine ekleyen Başkan İrfan Mandalı, “Çocuklarımız bu tür sosyal alanlarda yeteneklerini daha kolay bir şekilde fark edebilir. Burada zihinsel, bedensel, sosyal ve duygusal becerilerini geliştirebilme fırsatı bulabilir” diye konuştu.

EN KISA SÜREDE TAMAMLANACAK

Kapaklı halkının her şeyin en iyisine layık olduğunu ifade eden Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Bunun bilincinde olan bir belediye olarak bu gibi projelerin devamını getireceğiz” açıklamalarında bulundu. Başkan İrfan Mandalı, Hacılar Çeşmesi Parkı’nın en kısa zamanda yapımını gerçekleştirerek halkın hizmetine sunmayı amaçladıklarını ifade etti.

Haber / Ahmet KARDEŞ