Yazar Mavisel Yener, minik okurlarıyla buluştu

Diş Hekimi ve Çocuk Kitabı Yazarı Mavisel Yener; Çerkezköy'de minik okurlarıyla buluştu. Tepe İlk ve Ortaokulu'nda ve ardından Gülerçin Koleji'nde öğrencilerle bir araya gelen Mavisel Yener,

GÜNDEM 13.05.2014 16:51:00 0
Yazar Mavisel Yener, minik okurlarıyla buluştu

Diş Hekimi ve Çocuk Kitabı Yazarı Mavisel Yener; Tepe İlk ve Ortaokulu Yönetimi’nin Başarı Eylem Planı ve Okullar Hayat Bulsun Projesi kapsamında okul öğrencileriyle buluşturdu.

Tepe İlk ve Ortaokulu’nda düzenlenen söyleşi ve imza gününde Mavisel Yener, öğrenciler ile sohbet etti ve sorularını cevapladı. Yener; kendisinin kitaplarını alan öğrencilerin kitaplarını da imzaladı.

“Yazarımız okula gelmeden önce kendine ait kitaplar öğrencilerimizin beğenisine sunulup satıldı” diyen etkinliğin sorumlu Öğretmeni Meltem Karahan, Yener’in Bilgi Yayınevi aracılığıyla geldiğini ve organizasyonu Çerkezköy Ütopya Kitabevi’nin yaptığını açıkladı.

 

 

KEYİFLE VE İLGİYLE İMZALADI

Söyleşinin ardından Yazar Mavisel Yener; öğrencilerin kitaplarını keyifle ve ilgiyle imzaladı. Etkinlik; kitap okuma sevgisini çoğalttı ve kitabın yazarıyla tanışmaları da onlara güzel bir hatıra kaldı.

Mavisel Yener daha sonra ise saat 14.00’de Çerkezköy Gülerçin Koleji öğrencileri ile bir araya geldi.

HEYECANLA GELDİĞİNİ SÖYLEDİ

Mavisel Yener, Gülerçin Koleji Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinlikte de öğrencilerle söyleşi yaparak yazdığı kitaplar hakkında bilgi verdi. Büyük bir heyecanla İzmir’den Çerkezköy’e geldiğini söyleyen yazar, öğrenciler ile bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Öğrenciler ile öykü, şiir, masal, roman üzerinde söyleyişi yapan Mavisel Yener, ardından ise kitaplarını öğrenciler için imzaladı.

Haber / Gökhan TEKER