Doğum günü kutlamasında acı son: 1 ölü, 1 yaralı

Edirne'nin İpsala ilçesinde, arkadaşlarının doğum gününü kutladıktan sonra kaldıkları eve dönerken kaza yapan üniversite öğrencilerinden 1'i öldü, 1'i de ağır yaralandı.

GÜNDEM 9.05.2014 17:07:00 0
Doğum günü kutlamasında acı son: 1 ölü, 1 yaralı

24 yaşına giren Fatih Meral’in doğum gününü kutlamak üzere bir araya gelen öğrenciler, saat 05.30 sıralarında evden ayrıldı. Meral, yönetimindeki 34 GY 086 plakalı otomobille İpsala Bayrambey Mahallesi Enez Caddesi’nde seyrederken direksiyon hâkimiyetini kaybedip Tarım Kredi binasının duvarına çarparak bir bahçeye girdi. Kazada, otomobilde bulunan İpsala Meslek Yüksekokulu (MYO) Dış Ticaret Bölümü 2. öğretim 1. sınıf öğrencisi Cezkan Tombul (20) hayatını kaybetti. Cezkan Tombul’un cenazesi, İpsala Devlet Hastanesi'nde nöbetçi cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından İstanbul’daki Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. 

Kazada ağır yaralanan sürücü Dış Ticaret Bölümü 2. öğretim 2. sınıf öğrencisi Fatih Meral (24) de ambulansla önce İpsala Devlet Hastanesi’ne oradan da Keşan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ağır yaralı Meral, daha sonra Edirne’deki Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haber Merkezi