Bilim Sanat Merkezi seçme sonuçlarını açıkladı

Tekirdağ Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesindeki Tekirdağ Bilim Sanat Merkezi (BİLSEM) Süleymanpaşa Bilsem Tanılama Komisyonu, www.tekirdagbilsem.meb.k12.tr web sitesinde öğrenci seçmelerinin 1. basamak sonuç

GÜNDEM 9.05.2014 15:41:00 0
Bilim Sanat Merkezi seçme sonuçlarını açıkladı

İsmi listede yer alan adayların barajı geçip 2. aşamaya girmeye hak kazanan öğrenciler olduğu ifade edildi. Eğer öğrencilerin ismi birden fazla listede yer almış ise; birden fazla alandan bireysel tanılamaya hak kazanmış olduğu kaydedildi. Her üç listede de isimleri olmayan öğrencilerin baraj puanının altında sonuç almış oldukları belirtildi.

Zihinsel alan bireysel tanılamaları için merkez tarafından telefonla bireysel randevu verileceği duyuruldu.

RESİM TANILAMALARI 14 MAYIS

Resim alanı bireysel tanılamaları 14 Mayıs 2014 saat 14.00’da Süleymanpaşa Bilim ve Sanat Merkezi’nde yapılacak. Bunun için öğrencilerin, yanlarında kurşun kalem, silgi, pastel boya ve kalemtıraş bulundurmaları gerekiyor.

MÜZİK TANILAMALARI 16 MAYIS

 Resim alanı bireysel tanılamaları 16 Mayıs 2014 saat 09.00-16.00 arasında Süleymanpaşa Bilim ve Sanat Merkezi’nde yapılacak.

Öğrencilerin, eğer çalıyor ise çaldığı enstrüman ile gelmeleri istendi. Piyano çalan öğrenciler için Piyanonun merkezde bulundurulacağı kaydedildi.