Milli Eğitim'e üç şube müdürü atandı

Türkiye genelinde Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan Görevde Yükselme Şube Müdürlüğü sınavı çerçevesinde yazılı ve sözlü sınavlarda başarılı olan A. Serdar Ümit Ã?

GÜNDEM 8.05.2014 19:54:00 0
Milli Eğitim

Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne üç Şube Müdürü atandı. 2 Mayıs Cuma günü itibari ile yeni görevlerine başlayan çiçeği burnunda Şube Müdürleri’nin atanması ile Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ndeki şube müdürü kadroları da doldurulmuş oldu.

İNSANLAR FARKI HİSSEDECEK

Yapılan atamalarla ilgili açıklamalarda bulunan Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu, “Tekirdağ’ın Büyükşehir olması ile ilçe olan Kapaklımız, bunun nimetlerinden faydalanmaya başladı. Öncelikle Milli Eğitim Müdürlüğümüz bünyesindeki Şube Müdürlüklerine yapılan atamaların hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bundan sonraki süreçte Kapaklı’da her şey daha güzel olacak. İnsanlar ilçe olmanın farkını çok daha iyi hissedecek” ifadelerini kullandı.  

ÜÇ LİSANS MEZUNU

Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürlerinden A. Serdar Ümit Öncel, İstanbul Üsküdar Hasan Tan İlkokulu Müdür Yardımcısı olarak görev yapıyordu. Yaşa İlayda adında bir kız çocuğu sahibi olan Şube Müdürü Öncel’in Jeofizik, Kamu Yönetimi ve İşletme olmak üzere toplam üç lisans bölümü mezunu olduğu, ayrıca yüksek lisansını da Eğitim Yönetimi ve Denetimi bölümünden yaptığı öğrenildi.

MÜDÜRLERİN 2’Sİ İSTANBUL’DAN 1’İ İSE VAN’DAN GELDİ

Kapaklı İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri’nden Sait Beydoğan ise Van Süphan Anaokulu’nda Müdür olarak görev yapıyordu. Evli ve Mert ve Yusuf adında iki erkek çocuk sahibi olan Şube Müdürü Beydoğan’ın Sakarya Üniversitesi Eğitim Fakültesi mezunu olduğu öğrenildi. Şube Müdürlerinden Fatih Yüzüak ise İstanbul Tuzla İTOSB Mesleki Eğitim Merkezi’nde Müdür Yardımcısı olarak görev yaptığı, ayrıca Gazi Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Elektrik Eğitimi Öğretmenliği mezunu olduğu öğrenildi.

KAYAALP VE KARATAŞ ESKİ GÖREVLERİNE GERİ DÖNDÜ

Yapılan atamalarla birlikte Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde bulunan üç şube müdürü kadrosu da doldurulmuş olurken, ilçede bu zamana kadar görevlendirme ile Şube Müdürlüğü yapan Yavuz Kayaalp Sanayiciler İlkokulu’ndaki Müdür Başyardımcılığı; Bülent Karataş da aynı okuldaki Müdür Yardımcılığı görevlerine geri döndü. 

Haber/Ahmet KARDEŞ