Geleneksel kermes dualarla açıldı

Çerkezköy Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi İnan Sokakta bulunan Çerkezköy Çelebi Öğrenci Yurdu'nun geleneksel Kermesi yoğun bir katılımla açıldı. 14.sü düzenlenen kermes açılışı

GÜNDEM 8.05.2014 19:35:00 0
Geleneksel kermes dualarla açıldı

HER YIL GELMEYE ÖZEN GÖSTERİYORUM

Açılışta konuşan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Çerkezköy Çelebi Öğrenci Yurdu’nun her yıl düzenlediği geleneksel kermeslerine katılmak için özen gösterdiğini belirtti. Başkan Yüksel, “Bu gün bu güzel kermesin açılışında yine burada sizlerle olmaktan mutluyum. Bu anlamlı kermese her yıl gelmeye özen gösteriyorum. Yalnız geçen yıl gelemedim. Bu anlamlı güzel kermesin hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi. Başkan Yüksel’in Konuşmasının ardından Çerkezköy İlçe Eski Müftüsü Musa Doğruer Kur’an okudu ve sonra dualarla kermesin kurdelesi protokol mensuplarınca dualar eşliğinde hayırlı olması temennisiyle kesildi.

 

 

KERMES TAM BİR PANAYIR GİBİ YOK YOK

Çerkezköy Çelebi Öğrenci Yurdu Kermesinde kurulan stantlarda kermese gelen vatandaşlar giyimden yiyeceğe kadar her türlü ihtiyaçlarını karılama imkânına sahip. Kermeste Dini kitapların satışının yapıldığı Kitap standı, Kuruyemiş standı, ayakkabı, Döner, ızgara köfte, erkek, bayan ve çocuk giysilerinin satışı yapıldığı stantlar ile ev yemekleri ile evde yapılan pasta ve keklerin satışının yapıldığı stantlar ilgi çekti.

 

 

KATILIM YOĞUN OLDU

Çerkezköy Çelebi Öğrenci Yurdu geleneksel 14. Kermes açılış törenine Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Çerkezköy Belediye Başkan yardımcısı İmdat Özgör, Ergene Belediye Başkan yardımcısı Menderes Yıldız, Çerkezköy İlçe eski Müftüsü Musa Doğruer, Çerkezköy Güreşler Ağası Mesut İşlek, Çerkezköy Çelebi Öğrenci Yurdu yönetimi, Çerkezköy Öğrenci Yurdu Müdürü Sebahattin Taştan, CHP Çerkezköy İlçe yönetim Kurulu üyeleri, Esnaflar ve kalabalık bir halk kitlesi katıldı. Açılış sonrası konuşan Çelebi Öğrenci Yurdu Müdürü Sabahattin Taştan, açılışa katılan protokol mensuplarına ve tüm katılımcılara katılımları nedeniyle teşekkür etti ve kermese tüm Çerkezköy halkının davetli olduğunu söyledi.

Kermesin 18 Mayıs’a kadar açık kalacağı belirtildi. 

Haber/Seyit SÜREN