Gaziler Çerkezköy'de dernek açmak istiyor

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan ve dernek üyeleri Başkan Vahap Akay'ı ziyaret ederek başarılar dilediler.

GÜNDEM 5.05.2014 16:16:00 0
Gaziler Çerkezköy

YUNANİSTAN GEZİSİ DÜZENLEYECEĞİZ

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilciliği olarak Belediye’nin katkıları ile Yunanistan’a gitmek istediklerini belirten Dernek Başkanı; dernek üyeleriyle Yunanistan’a gitmeyi planladıklarını söyledi. Haziran’ın ilk haftasında gezi planladıklarını söyleyen Yarlıgan 90 kişi planladıklarını söyledi. “Yunanistan’a gitmek için üyelerimizin pasaportlarını çıkartması gerekecek” diyen başkan “Gidişimiz otobüs ile olacağından rahatsızlığı olan üyeleri almayacağız” dedi.

 

“DERNEK AÇMAYI DÜŞÜNÜYORUZ”

Temsilcilik olarak Türkiye’de bulunan Türkiye Muharip Gaziler Derneklerinden daha aktif olarak çalıştıklarını kaydeden Yarlıgan “Dernek açma ile ilgili çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Anadolu’nun ücra köşelerinde üye sayısı 60 olanlar dernek açabiliyorlar. Ama tüzük gereği bu sayının 176 olması gerekiyor. Genel Merkez’de temsilcimiz olarak Trakya’da en iyi çalışan olduğumuzu söyledi. Girişimlerimiz sürüyor. İnşallah Çerkezköy için güzel şeyler olacaktır” diye konuştu.

 

ÇORLUDA BİLE AKTİFSİNİZ

Temsilcilik çalışmaları haricinde Pınarça’da geçtiğimiz yıllarda fidan diktiklerini söyleyen Yarlıgan” Pınarça’da bir bölgede 650 fıstık çamı, 100 ceviz, 50 adet ise badem ektik. Ayrıcı bu bölgenin çevre düzenlemesini de yaptık” diye konuştu. Ziyaretten ötürü Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan ve yönetimine teşekkür eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay” Trakya’da temsilcimiz olarak Çorlu’dan bile aktif bir şekilde çalışıyorsunuz. Bize Yunanistan gezisi ile ilgili bir sayısal bir bilgi verin. Meclisimizde de bu konuyla ilgili bir değerlendirme yapalım” dedi.

 

DESTEKLERİMİZ DEVAM EDECEK

Akay “ Sizlere görevinizde başarılar diliyorum. Çerkezköy Belediyesi olarak bundan önceki senelerde olduğu gibi Türkiye Muharip Gaziler Derneğine desteklerimiz devam edecektir” dedi. Dernek olarak Kıbrıs’a iki gezi düzenlediklerini söyleyen Yarlıgan “ Çerkezköy Belediyesi’nin katkıları ile Kıbrıs’a geçtiğimiz yılarda iki defa gitmiştik. İlk gittiğimizde fazla bir yeri gezememiştik. Geçtiğimiz yıl gerçekleştirdiğimiz ziyarette ise Kıbrıs’ı güzel bir şekilde gezmiştik. Yol bozukluğundan ötürü ise tanka gidememiştik. Çanakkale’de geçerlidir. Bu gibi önemli yerlere gittiğimizde ayrı bir haz hissedip her gittiğinizde ayrı yerleri dolaşma fırsatınız oluyor” dedi.

Haber/Ahmet KILAVUZ