Yeniçiftlik'te yeni yol açma çalışmalarına başlandı

Marmara Ereğlisi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri geçtiğimiz hafta başında Yeniçiftlik'te yeni yol açma ve yapma çalışmalarına başladı. 30 Mart Mahalli İdareler seçiminden s

GÜNDEM 4.05.2014 17:07:00 0
Yeniçiftlik

Marmara Ereğlisi Belediyesi Fen işleri ekipleri Yeniçiftlik’te  sokak sokak çalışarak etüdler ve  tespitler yaparak çalışmalarını aralıksız olarak hızla sürdürüyor.

EKİPLER SIKI ÇALIŞIYOR

 Marmara Ereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan, geçtiğimiz hafta başında  Fen İşleri  Müdürlüğü ekiplerinin  Yeniçiftlik’te yeni yol açma ve yol yapma çalışmalarına başladığını da belirterek, “Yeni Çiftlik Mahallemizin Çeşmeli sahil  mahallesinde yeni yol açma ve yapma çalışmalarına başlayan Belediyemiz Fen İşleri ekiplerimiz tarafından  açık olmayan yolları açıp, bozuk olan imar yollarına da stabilize malzeme çekerek zemin çalışmalarına başladı. Kısa süre içinde bu yol açma ve yol yapma çalışmalarını bitirmek için ekiplerimiz sıkı bir çalışma içindeler”dedi. Başkan Uyan Yeniçiftlik mahallesinden sonra da Sultanköy’de de yeni yol açma çalışmalarına başlayacaklarını belirtti.

YENİ ÇİFTLİK SAKİNLERİ ÇALIŞMALARDAN MUTLU

Yeniçiftlik Mahalle sakinleri, Marmara Ereğlisi Belediyesi’nin mahallede sürdürdüğü yeni yol açma ve yol yapma çalışmalarından memnunluk duyduğunu belirterek, “Yıllardır Yeni  Çiftlik’te çamur içinde geziyorduk, doğru dürüst yol bile yoktu .Belediye Başkanımız  İbrahim Uyan  sözünü tuttu ve çalışmalara başladı.Yeniçiftlik Mahalle sakinleri olarak Belediye Başkanımız İbrahim Uyan’a teşekkür ediyoruz.”dediler.

Haber/Seyit SÜREN