Vatandaş belediyeye araç aldı

Kırklareli Belediye Başkanlığı, Kırklarelili vatandaşların katkılarıyla araç filosuna yenisini daha ekledi. Yeni alınan araçlar "Bu araçlar Kırklarelili vatandaşların katkılarıyla alınmı?

GÜNDEM 4.05.2014 17:01:00 0
Vatandaş belediyeye araç aldı

ARAÇ FİLOMUZU SÜREKLİ GENİŞLETECEĞİZ

Başkan Kesimoğlu konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Yaşayanların ayrılacağını hissedeceği bir kent yaratmak yolunda yeni araçlarımız halkımıza hayırlı olsun. Kırklareli’de hizmet verme konusunda belediyenin yükü her gün artıyor. Belediye Başkanlığının yapılacak hizmete göre her zaman hazır durumda olması için araç filomuzu sürekli genişleteceğiz" şeklinde konuştu.

Hizmet döneminde özveri ve yoğun çalışma temposu içinde olacağını kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, "Şehirlerarası cenaze işlemlerimizi daha modern bir şekilde yerine getirip, Kırklarelili vatandaşlarımıza hizmet vermek amacıyla 1 adet soğutmalı cenaze aracını halkımızın hizmetine kazandırdık. İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu kapsamında işçilerimizi çalışacakları bölgeye ulaştırmak amacıyla 1 adet servis aracı ve Fen İşleri Müdürlüğümüz ile Park ve Bahçeler Müdürlüğümüzde kullanılmak üzere 1 Adet Portif almış bulunuyoruz. Vatandaşlarımızın belediye hizmetlerinden maksimum derecede yararlanmalarını sağlamak adına çalışmalarımıza devam edecek olup, Kırklareli vatandaşlarımıza kaliteli hizmet verme adına aldığımız araçlarımız son olmayacaktır" diye konuştu.