Çetinkaya'nın talebi bakanlıkta

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya'nın derneğin ihtiyaçlarıyla ilgili Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreterliği'ne gönderdiği dilekçe olumlu sonuç ve

GÜNDEM 4.05.2014 16:56:00 0
Çetinkaya

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya Nisan ayı başında Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreterliği’ne gönderdiği dilekçesinde, Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi’nin bu güne kadar yapmış olduğu çalışmaları hakkında ve sosyal faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Çetinkaya;  şubenin ve üyelerinin ihtiyaç duyduğu konuları aktardığı dilekçesinde derneğe bir engelliler aracının tahsis edilmesi için yardım talebinde bulunmuştu. Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri adına Cumhurbaşkanlığı Kurumsal İletişim Başkanı Kemal İlter imzalı Tekirdağ Valiliğine gönderilen yazıda Cumhurbaşkanlığına yardım ve istek talebinde bulunan Dernek Başkanı Hayrettin Çetinkaya’ya yardımcı olunması için Tekirdağ Valiliğinin yardımcı olması istendi.

ÇETİNKAYA CUMHURBAŞKANLIĞINA BAŞVURUMUZ OLUMLU SONUÇ VERDİ

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya, konu ile ilgili şunları söyledi: “17.3.2014 tarihinde Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreterliğine göndermiş olduğumuz dilekçenin Cumhurbaşkanlığı tarafından incelenerek ilgili bakanlığa ve oradan da Tekirdağ valiliğine gönderilen yazıyı Valiliğimiz Aile ve Sosyal Politikalar Tekirdağ İl Müdürlüğüne göndererek konu ile ilgili yardımcı olunması için gerekenin yapılmasının istendiği bildirildi. Konunun incelenip, gereğinin yapılarak 3071 Sayılı Dilekçe hakkında kullanılmasına dair kanun kapsamında sonuçtan 16.4.2014 tarihine kadar valiliğimize ve ilgilisine bilgi verilmesinin istendiğini belirtti.

ÇERKEZKÖY BELEDİYEMİZE DE TEŞEKKÜR EDİYORUZ              

Başkan Hayrettin Çetinkaya, Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi olarak bu güne kadar ilçe belediyemizin bizlere yapmış olduğu ve yapmakta olduğu katkı ve desteklere sonsuz teşekkür ediyoruz. Ancak bizimde dernek olarak her zaman her an, anında ihtiyacımızı giderecek aracımızın da derneğimiz bünyesinde olması bizler için çok önemli. Biz bu bakımdan dernek üyelerimizin tüm ihtiyaçlarını giderecek şekilde gerekli olan bir engelli aracının derneğimize tahsis edilmesini yönünde Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreterliğine dilekçe ile başvurarak talepte bunlunduk” dedi.

TALEBİMİZ BAKANLIKTA  

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya, Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreterliği’ne göndermiş olduğum dilekçe’de belirtmiş olduğum ihtiyacımızın giderilmesi için Tekirdağ Valiliğine Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreterliği tarafından gönderilen yazı konunun incelenerek gereğinin yapılması istenmiştir. Tekirdağ Valiliği de Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne yazıyı ileterek konu hakkında gerekenin yapılması istendiği ve Aile ve Sosyal Politikalar il Müdürlüğü ‘de bize gelen yazıda konunun incelendiğini ve gereğinin yağılması için Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına yazının gönderildiği ve bakanlığın konuyu değerlendirerek talebimizin karşılanacağı bilgisi verildi.”dedi.

Haber/Seyit SÜREN