Yurt Kesim'e görkemli açılış

Türkiye Petrolleri Bölge Satış Müdürü Oktay Leblebicioğlu'nun da katıldığı Yurt Kesim Petrol'ün açılışı dün gerçekleştirildi. Oktay Leblebicioğlu, Türkiye Petrolleri A.Ş

GÜNDEM 2.05.2014 15:27:00 0
Yurt Kesim

Çerkezköy’ün bir sanayi bölgesi olması ve devamlı nüfus artışı ile büyümesi ve gelişmesiyle her gün her alanda yeni iş yerleri de hizmete açılmaya devam ediyor. Yeni açılan işyerlerine bir yenisi daha eklendi. Fevzipaşa Mahallesi Güveniş Caddesi BSH açık oto parkının yanında dün saat 12.00’de Rahmi Yılmaz, Salih Yılmaz ve Gürkan Kesim’im ortak olduğu akaryakıt sektöründe hizmet verecek olan Yurt Petrol yoğun bir katılımla hizmete açıldı.

GÜVENLİ VE KALİTELİ YAKIT SUNUYORUZ

 Türkiye Petrolleri Bölge Satış Müdürü Oktay Leblebicioğlu açılışta yaptığı konuşmada Türkiye Petroleri olarak güvenli ve kaliteli petrol verdiklerini ve kamu sermayesi ile de hizmet eden tek kuruluş olduklarını belirtti. Leblebicioğlu, “Bu gün Çerkezköy’de Türk Petrolleri olarak Çerkezköy ve bölge halkına yeni bir hizmet sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. 10 yıllığına kiralamış olduğumuz bu yerde rahmi ve Salih Yılmaz kardeşler yüzde elli Gürkan Kesim yüzde elli işbirliğiyle ortaklık yaparak kurulan Yurt Kesim Petrol’ün açılışına katılmanız dolayısıyla hepinize teşekkür ediyorum. Türk petrolleri olarak sektörün acımasız rekabet ortamında iş stresinizin eksik olmadığını en iyi bilenlerdeniz amacımız uzun vadede hedefimiz sektörde söz sahibi olmak ve bu nedenle de Bayi ağını genişletmiş, kalite ve güvenle özdeşleşmiş milli değerlere sahip fiyatı uygun bir Türkiye Petrolleri markasını oluşturmak istiyoruz.” dedi.

 

 

TP’NİN HER KURUŞUNDA MİLLETİMİZİN EMEĞİ VAR          

Oktay Leblebicioğlu, Türkiye Petrolleri A.Ş.’nin 2006 yılında kurulmuş genç bir firma olduğunu buna rağmen şu anda akaryakıt dağıtım sektöründe faaliyet gösteren 53 akaryakıt dağıtım firması içerisinde ilk 7'de yer aldıklarını da belirtti. Leblebicioğlu, diğer firmalardan bir farklılıklarının da olduğunu belirterek şöyle dedi: “53 akaryakıt dağıtım firması arasında Türkiye’de kamu sermayesi ile kurulmuş tek firma Türkiye Petrolleri’dir ve biz bir devlet firmasıyız. Özellikle halkımızın bunun farkında olmasını istiyorum. Bizim uzun vadede sektördeki hedefimiz, sektörde söz sahibi olmak, bayi alanını genişletmiş, kalite ve güvenle özdeşleşmiş bir Türkiye Petrolleri markasını oluşturmak. Bu anlamda şu anda Türkiye çapında faaliyette bulunan 147 bayimize büyük görevler düşüyor. Yılsonuna kadar bayi sayımızı 200’e çıkarmayı hedefliyoruz. Yüzde yüz bir kamu sermayesi ile kurulmuş bir firma olmamız dolayısıyla halkımızın da desteğini bekliyoruz ve istiyoruz. Çünkü şirketimizin her bir kuruşunda milletimizin emeği ve katkısı bulunmaktadır. Bu anlamda biz halkımızdan şirketimize sahip çıkmalarını istiyoruz. Aynı şekilde yine bayi ağı genişletme çalışmaları çerçevesinde de tüm Türkiye çapında bayilikler vermeye devam ediyoruz. Bu bugün Ülkemizin ve Trakya’nın göz bebeği olan sanayi kentimiz Çerkezköy’de de yeni bir şubemizin açılışını gerçekleştirmekten onur duyuyoruz. Bu anlamda şirketimizin bayrağını taşıyacak ve şirketimizin büyümesine katkı sağlayacak olan Rahmi, Salih Yılmaz kardeşler ve Gürkan Kesim’in işbirliğiyle gerçekleşen Yurt Petrol’ün Çerkezköy ve bölge halkına kaliteli akaryakıt verecekler.”diye konuştu.

 

 

ÇOK HAYIRLI BİR YATIRIM

Açılışta hazır bulunan ve Leblebicioğlu’nun ardından konuşan Ak parti Tekirdağ Milletvekili Ziyaeddin Akbulut’, Rahmi Salih kardeşler ile Gürkan Kesim’in ortaklığının girişimciler örnek olacağını belirterek, “Öncelikle şunu belirtmek istiyorum. Bu gün açılışını yaptığımız Yurt Kesim Petrol’ün Çerkezköy ve bölgemiz için çok hayırlı bir yatırım olduğunu belirtmek istiyorum. Bu yatırım güzel bir birliktelik içinde güzel bir ortaklık kurularak gerçekleşmiş olması tüm girişimcilere de örnek olacaktır. Hayırlı olsun.”dedi.

 ÇERKEZKÖY’ÜN MARKA DEĞERLERİ OLAN GİRİŞİMCİ BİR KENT OLARAK ANILMASINI İSTİYORUZ

Akbulut’tan sonrada Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay konuştu. Kaymakam Kubilay, “Çerkezköy yüzlerce fabrikanın yer aldığı ve on binlerce çalışanın bulunduğu yer. Çerkezköy hızla büyüyen ve gelişen bir ilçemiz. Biz Çerkezköy’ün bir marka değerleri olan girişimciliğe yer veren bir ilçe olarak anılmasını istiyoruz. İşte Rahmi Yılma ve Gürkan Kesim beylerin bu güzel birlikteliğinin ve güzel girişimciliğini sergiledikleri bu iş yerinin tüm girişimcilerimize örnek olmasını diliyorum. İlçemizde her alanda iş birliği yaparak yeni iş yerleri kazandıracak olan girişimcilerimiz de böyle birliktelik içinde olmasını temenni ediyorum. Rahmi Yılmaz, Salih Yılmaz ve Gürkan Kesim’e bu güzel girişimleri nedeniyle kutluyor ve hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

AÇILIŞA KATILIM YOĞUN OLDU

Yapılan konuşmaların ardından Saray İlçe Müftüsü Bahri Şamat dua okudu. Ardından açılış kurdelesi protokol mensupları tarafından hayırlı olsun temennisiyle kesildi. Açılışa, Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Saray Kaymakamı Hüseyin Öner, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ziyaeddin Akbulut, Türkiye Petrolleri A.Ş. Bölge Satış Müdürü Oktay Leblebicioğlu, Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban, Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Ali Ulvi Yılmaz, Kırklareli Cumhuriyet Başsavcısı Cemil Akdeniz, Saray İlçe Müftüsü Bahri Şamat, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Ahmet Gayretli, Çerkezköy Belediyesi’ni Temsilen Belediye Meclis üyesi Nedim Yılancı, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Reşat Bahar, ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan, Çerkezköy Esnaf ve sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Muzaffer Yaztepe, Çerkezköy Şoförler Odası Başkanı Yaşar Kuş, Peryön Başkanı Özber Çetin, ÇTSO Başkan Yardımcısı İsmail Akın, ÇTSO Meclis Başkan Yardımcısı Mehmet Aksoy, Çerkezköy Belediye Eski Başkanı Ali Ertem, ADD Çerkezköy Şube Başkanı Dündar Orhan, Optimed Hastanesi Genel Koordinatörü Op. Dr. Ayhan Arslan, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Sait Yazı, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Zenginal, Çerkezköy İlçe Tarım ve Hayvancılık Müdürü Recep Demirbağ, AK Parti Çerkezköy İlçe eski Başkanı Alaettin Demirbağ, Çerkezköy Mavi Minibüsler Kooperatifi Başkanı İlhami Yörük, Çerkezköy Araç Sahipleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Fikret Tanyeri, Veliköy Belediye eski Başkanı Hanifi Belindir, Büyükyoncalı Belediye Eski Başkanı Nurettin Yılmaz, Çerkezköy Belediye Meclisi Üyeleri, Saray Belediye Meclis üyeleri, esnaflar,  şoförler, iş adamları ve kalabalık bir halk kitlesi katıldı.

Açılış sonrası satışlara başlayan petrol istasyonunun ilk müşterisi Mavi Minibüslerden 59 M 7134 plakalı araç sahibi Mehmet Çavuş oldu. Çavuş, TP’nin ilk müşterisi olmaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi.

Haber/Seyit SÜREN