AK Parti Cumhurbaşkanlığı seçimi için kolları sıvadı

Kendi partisinden bazı meclis üyelerinin eleştirilerine rağmen Gökhan İnce'nin Kapaklı Belediye'sinde danışma olarak göreve başlayacak olması hakkındaki söylemlerinin arkasında olduğunu belirte

GÜNDEM 2.05.2014 12:57:00 0
AK Parti Cumhurbaşkanlığı  seçimi için kolları sıvadı

AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Ali Osman Orhan, dün saat 13.00’da makamında Marmara Haber Gazetesi’ne Gökhan İnce’nin Kapaklı Belediyesi’nde danışman olarak görev yapması ve yaklaşan Cumhurbaşkanlığı Seçimleri hakkında açıklamalarda bulundu.

SÖZÜMÜN ARKASINDAYIM

Gökhan İnce’nin Kapaklı Belediyesi’nde danışman olarak göreve başlamasını Kapaklı için yerinde bir karar olarak nitelendiren Ali Osman Orhan’ın bu açıklaması bazı partililer tarafından yalanlanmış, bazı partililer ve hatta bazı meclis üyeleri tarafından da eleştirilmişti. AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Ali Osman Orhan gazetemize yaptığı açıklamada sözlerinin arkasında olduğunu ve 10 yıl boyunca AK Partili bir Belediyede Başkan Yardımcılığı görevinde bulunmuş olan Gökhan İnce’nin bilgi ve birikimi ile ilçeye büyük katkılar sağlayacağından emin olduğunu söyledi.

REVİZYON ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Ağustos Ayında yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri hakkında da açıklamalarda bulunan Ali Osman Orhan, “Partimizin Cumhurbaşkanlığı için en uygun ismi aday göstereceğinden en ufak bir şüphemiz dahi yok. Biz şu aşamada teşkilat olarak Cumhurbaşkanlığı seçimleri için şimdiden kolları sıvadık. Çalışmalarımız kapsamında sandık kurullarını oluşturmaya ve mahalle teşkilatlarını yeniden yapılandırmaya başladık” dedi. AK Parti Kapaklı İlçe Teşkilatı olarak Kadın Kolları ve Gençlik Kolları ile ilgili revizyon çalışmalarına da start verdiklerini ifade eden İlçe Başkanı Ali Osman Orhan, “Ana yönetim ile ilgili revizyon çalışmalarına başlamak için henüz Genel Merkezimizden gerekli izin gelmedi. Biz bu aşamada yalnızca birim başkanlıklarında yer değişimi yaptık” açıklamalarında bulundu.

İŞTE YENİ GÖREV DAĞILIMI

AK Parti Kapaklı ilçe Başkanı Ali Osman Orhan, İlçe Yönetimi içinde yapılan yer değişiklikler neticesinde yeni birim başkanlıklarını şöyle sıraladı: “Siyasi Hukuk İşleri Başkanı Cevdet Gündoğan, Teşkilat Başkanı İsmail Karaöz, Seçim İşleri Başkanı Mehmet Aymak, Tanıtım ve Medya Başkanı Fevzi Karaca, Dış İlişkiler Başkanı İsmail Taş, Sosyal İşler Başkanı Melek Sarıtaş, Yerel Yönetim Başkanı Bayram Sezgin, Ekonomi İşler Başkanı Lütfi Özkan, Halkla İlişkiler Başkanı Ali Sinek, Mali ve İdari İşler Başkanı İlhan Özdemir, Ar-Ge İşler Başkanı Hakan Kaptan, İlçe Sekreteri Galip Dilbilmez. Yönetim Kurulu Üyeleri ise Gülay Kurt, Türkan İbrahimoğlu, Tahir Eke, Hazım Aydın, Ahmet Özman, Sezgin Yılmaz, Bahri Ercan, Turgut Oğuz, Murat Eviş, Temel Büyükkeskin, Yolcu Şentürk ve Serdar Türkmen.”    

Haber / Ahmet KARDEŞ