Kapaklı, Türkiye Belediyeler Birliği'nde

Türkiye Belediyeler Birliği Meclisi'nde Tekirdağ'ı temsil edecek üyelerin belirlenmesi amacıyla 30 Nisan 2014 Cuma günü saat 14.00'de Tekirdağ Belediyesi Kültür Merkezi'nde üye seçim topla

GÜNDEM 1.05.2014 14:17:00 0
 Kapaklı, Türkiye Belediyeler Birliği

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya; Belediye Başkanımız Ulaş Yurdakul, Tekirdağ İlçe Belediye Başkanları, Belediye Meclis Üyelerinden Cem Özkan, Hüseyin Vasfi Güner ile Afşin Turan ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri katıldı.

 

 

 

 

5 BELEDİYE BAŞKANI TEKİRDAĞ’I TEMSİL EDECEK

Toplantıda Türkiye Belediyeler Birliği çalışmaları hakkında bilgi verildikten sonra, TBB Meclisi’nde  Tekirdağ’ı temsil edecek üyelerin seçimi yapılarak belirlendi. Yapılan seçime göre; Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ve Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe TBB Meclis üyeliğine seçildiler. Yedek üyeler ise Şarköy Belediye Başkanı Süleyman Altınok ve Marmara Ereğlisi Belediye Başkanı İbrahim UYAN oldu. Meclis Üyeleri arasında yapılan seçimde de Ergene Belediye Meclis Üyesi Selçuk Gündoğan asil üye, Süleymanpaşa Belediye Meclis Üyesi Rüştü Özgün de yedek üye olarak seçildi.

Haber/Merve ERDUĞAN