Yıllar sonra ilk defa

Çerkezköy Belediye Başkanlık makamına yıllar sonra ilk kez uğrayan MHP Çerkezköy İlçe Eski Başkanı Mustafa Ordu, Başkan Vahap Akay'a sürpriz yaptı.

GÜNDEM 30.04.2014 14:52:00 0
Yıllar sonra ilk defa

VATANDAŞ SIKILMIŞTI!

Çerkezköy’de 2 dönem Belediye Başkanlığı yapan Eski Başkan Ali Ertem’e gönderme yapan Mustafa Ordu; “Artık Çerkezköy Belediyesi’nin biran önce hizmete başlaması gerekli. Vatandaşlarımız ister istemez geç kalınmış hizmetleri geri istiyorlar” dedi. Mustafa Ordu, Ali Ertem’e işaret ederek “10 yıllık Belediye Başkanının yaptığı yanlış hizmetlerden vatandaşlarımız sıkılmıştı” dedi.

Akay’ın 1994 yılından bu yana Çerkezköy’de en çok ilgi gören Başkan olduğunu söyleyen Ordu, “İnşallah vatandaşların beklentilerini yerine getirirsiniz” dedi.

 

KİMSENİN YIPRATMAYA HAKKI YOK

CHP’de seçim öncesi yaşanan liste kriziyle ilgili “Vahap Akay kendi inandığı kadro ile bu yola çıktı” yorumunu yapan Ordu “Kimsenin bilmeden başkanı ve makamı yıpratmaya hakkı yoktur. Çalışacağı kişileri kendisi seçer” dedi. Başkan Akay, “Zorlu bir seçim süreci yaşadık. Amacımız Çerkezköy’ün beklentilerine cevap vermek ve Çerkezköy’ü daha iyi bir yerlere gelmesini sağlamak olacak” dedi.

 

Haber/ Merve ERDUĞAN