Süleymanpaşa'nın logosuna 15 bin TL değer biçildi

Süleymanpaşa Belediyesi, logo tasarımı için bir yarışma düzenliyor. Yarışmasını kazanan ilk 3 logo sahibine ödüller verilecek. Birincinin ödülü ise 15 bin lira olarak belirlendi. Yarışmaya son tesli

GÜNDEM 27.04.2014 03:53:00 0
Süleymanpaşa

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi, belediye meclisi toplantısında Süleymanpaşa Belediyesi’nin logosu için yarışma yapılmasını görüşülmüştü. Belediye Meclisi, bu yarışmanın gerçekleştirilmesine karar verildi. Yarışmaya son teslim tarihi 2 Haziran olarak belirlendi.

DETAYLI BİLGİLER WEB SİTESİNDE

Konuyla ilgili değerlendirmeler Süleymanpaşa Belediye Meclis Kültür Komisyonu tarafından yapıldı.

Süleymanpaşa Belediye Meclisi ve Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’ın onayı ile karar alındı. Buna göre düzenlenecek yarışma ile ilgili detaylı bilgiler www.suleymanpasa.bel.tr adresinden yayınlandı.

BİRİNCİYE 15 BİN ÖDÜL

Dereceye giren eserlere ödüllerin verileceği yarışmada ise ödüller şu şekilde belirlendi: Birincilik Ödülü: 15 bin 000 TL. + Plaket ve Katılım Belgesi, İkincilik Ödülü: 10 bin 000 TL. + Plaket ve katılım Belgesi, Üçüncülük Ödülü: 5 bin TL. + Plaket ve katılım Belgesi Mansiyon Ödülleri ise: 2 bin 500 TL. + Plaket ve Katılım Belgesi.

ÖDÜL TÖRENİ 21 HAZİRAN

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi Kurumsal Logo Yarışması Şartnamesi de www.suleymanpasa.bel.tr adresinden yayınlanırken son teslim tarihi olarak 02 Haziran 2014 tarihi belirlendi.

Öte yandan jüri tarafından yapılacak değerlendirme sonrası derece girenlerin 16 Haziran 2014 tarihinde açıklanacağı belirtilirken ödül töreni ise 21 Haziran 2014 tarihinde yapılacak.

Yarışma hakkında detaylı bilgi ve başvuru formu www.suleymanpasa.bel.tr adresinde yayınlandı.

Haber/Ahmet KILAVUZ