Geleneksel kermesin yedincisi bugün açılıyor

Kapaklı sınırları içinde eğitim öğretim gören ihtiyaç sahibi öğrenciler için her yıl geleneksel olarak düzenlenen Kapaklı Çamlıca Erkek Öğrenci Yurdu Kermeslerinin 7'ncisi, bugün Cum

GÜNDEM 24.04.2014 15:09:00 0
Geleneksel kermesin  yedincisi bugün açılıyor

Kapaklı Kurs ve Okul Talebeleri’ne Yardım Derneği bünyesinde faaliyet gösteren Kapaklı Çamlıca Erkek Öğrenci Yurdu tarafından gelenekles olarak düzenlenen Kermeslerin 7’ncisinin açılışı bugün Cuma Namazı sonrası saat 14.30’da gerçekleştirilecek.

EL EMEĞİ GÖZ NURU ÜRÜNLER BEĞENİYE SUNULACAK

7. Geleneksel Kapaklı Çamlıca Erkek Öğrenci Yurdu Kermesi açılış töreninin bugün Cuma Namazı’nın ardından gerçekleştirileceğini ifade eden Kapaklı Çamlıca Erkek Öğrenci Yurdu Müdürü İbrahim Kaya, “Kermesimizde el emeği göz nuru danteller, işlemeler, tülbentler, mutfak takımları gibi çeyizlik malzemelerin yanı sıra hediyelik ve süs eşyaları da yer alacak. Ayrıca döner, köfte, mantı, baklava ve daha birçok yiyecek ürününü de Kapaklı halkının beğenisine sunacağız” ifadelerini kullandı.

KIZ ÖĞRENCİ YURDUNA KATKI SAĞLAYACAĞIZ

24 Nisan Cuma günü açılacak olan Kapaklı Çamlıca Erkek Öğrenci Yurdu Kermesi’nin 10 gün süreceğini dile getiren İbrahim Kaya, kermesten elde edilecek gelirlerin ihtiyaç sahibi öğrenciler ve yurdun ihtiyaçları doğrultusunda kullanılacağını ifade etti. Kaya ayrıca yapımı devam eden Kapaklı Çamlıca Kız Öğrenci Yurdu inşaatına da bu vesile ile katkı sağlamayı amaçladıklarını kaydetti.

KAYMAKAM DA KATILACAK

Açılışa Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu ile Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’nın da katılmasını beklediklerini sözlerine ekleyen Yurt Müdürü İbrahim Kaya, “Tüm Kapaklı halkının desteğini bekliyoruz” diyerek herkesi bugün açılışı yapılacak olan kermese davet etti.

 Haber / Ahmet KARDEŞ