Kapaklılı emlakçılar 'Özel' dedi

Hüseyin Akın öncülüğünde kurulan Kapaklı Emlakçılar Derneği Olağan Genel Kurul Toplantısı, Kapaklı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği evsahipliğinde yapıldı. Yapılan Olağan Genel Kur

GÜNDEM 23.04.2014 22:20:00 0
Kapaklılı emlakçılar

Kapkalı Emlakçılar Derneği Olağan Genel Kurul Toplantısı, dün saat 14.00’da Fevzi Çakmak Caddesi Nurlu Sokak’ta bulunan Kapaklı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği binasında gerçekleştirildi.

DİVAN OLUŞTURULDU

Açılış ve yoklamanın ardından saygı duruşunda bulunulması ile başlayan Kapkalı Emlakçılar Derneği Olağan Genel Kurul Toplantısı, Divan Heyeti’nin oluşturulması ile devam etti. Divan Kurulu Başkanlığı’na Kapaklı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Kadir Arıcı seçilirken, Divan Üyeliklerine ise Sami Cambaz ve Zafer Akgün oybirliği ile seçildi.

EN BÜYÜK AMACIMIZ DERNEK LOKALİ

 Kapkalı Emlakçılar Derneği Olağan Genel Kurulu, Kemal Özel tarafından faaliyet raporunun okunması ile devam etti. 2013 yılı Aralık ayında 7 kurucu üye ile ilk adımları atılan derneğin 8 Ocak 2014’te resmen kurulduğunu ifade eden Kemal Özel, “Derneğimizin amacı Kapaklı’daki emlakçı kardeşlerimizi bir çatı altında toplamak, üyelerimizin bilgi birikimini arttırmak ve sosyal yardımlaşma faaliyetlerine katılmaktır. Üye sayımızı daha da arttırarak derneğimizin gelirini de arttırmayı planlıyoruz. En büyük hedeflerimizden biri de derneğimize, üyelerimizin kaynaşabileceği, bir araya gelebileceği bir lokal kazandırmaktır” dedi.  

3 YILLIK BÜTÇE 15 BİN TL

Derneğin kuruluş giderlerinin 668 TL olduğunu kaydeden Kemal Özel, “Derneğimizin basım yayın giderleri de 179,95 TL olup, toplam giderimiz 847,95 TL olarak gerçekleşmiştir” dedi. Faaliyet raporunun okunmasının ardından tahmini bütçenin görüşülmesine geçildi. Bütçe hakkında bilgi veren Özel, 3 yıllık tahmini bütçenin 15 bin TL olarak belirlendiğini kaydetti. Özel, “Üye aidatlarından 9 bin 900 TL, üyeliğe girişlerden 600 TL ve bağışlardan da 4 bin 500 TL gelir elde etmeyi planlıyoruz. Bütçenin 3 bin 300 TL’sini haberleşme, 2 bin 500 TL’sini kırtasiye ve basım yayında, 8 bin 200 TL’sini demirbaş alımında ve bin TL’sini de çeşitli yardım giderlerinde kullanmayı planlıyoruz” dedi. Bütçe oybirliği ile kabul edildi.

SEÇİME TEKLİSTE İLE GİDİLDİ

Genel Kurul’da daha sonra seçimlere geçildi. Seçimlere tek liste ile gidildi. Buna göre Dernek Başkanlığı’na Kemal Özel ve Yönetim Kurulu üyeliklerine de Nursen Sert, Hasan Akı, Murat Güneş, Bilal Acar, Reşat Ünlü ve Veysek Koca’nın seçilmesi oybirliği ile kabul edildi. Derneğin Denetim Kurulu üyeliklerine ise Şakir Demirel, Zafer Akgün ve Mustafa Köybaşı seçildi. Toplantının dilek ve temenniler kısmında konuşan Kapaklı Emlakçılar Derneği Başkanı Kemal Özel, genel kurulun tüm ilçeye ve tüm ülkeye hayırlı olmasını temenni etti. Derneğin kurucu başkan ve üyelerine teşekkür eden Özel, “Derneğimizin ilçedeki diğer derneklere birlik ve beraberlik anlamında örnek olacağına inancım tamdır” dedi.

ADIMIZDAN SIKÇA SÖZ ETTİRECEĞİZ

Kapkalı’nın hızla büyüyen ve gelişen bir ilçe olduğunu söyleyen Kemal Özel, “Kapaklı, yarınla umutla bakan bir yatırım bölgesidir. Burada yatırım yapmak isteyen vatandaşlarımıza ilk hoş geldin diyenler bizleriz. Bu nedenle birlik ve beraberliğimiz büyük önem arz ediyor. Bu anlamda Kapaklı’da isminden sıkça söz ettirecek bir dernek çatısı altında bir araya geldik. Önümüzdeki 3 yıl boyunca kuracağımız güzel diyaloglarla üye sayımızı arttıracağız. En kısa zamanda derneğimizin lokalini hayata geçireceğiz” diye konuştu.

DESTEK İSTEDİ

Kapaklı Emlakçılar Derneği’nin Olağan Genel Kurulu’na ev sahipliği yapan Kapaklı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Kadir Arıcı da dilek ve temenniler kısmında yaptığı konuşmada, ilçede faaliyet gösteren emlakçıların, ihtiyaç sahibi ailelere yardım için Kapaklı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne de sahip çıkmasını temenni etti. Olağan Genel Kurul sonrasında emlakçılar birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Haber / Ahmet KARDEŞ